Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta Ulusal ve Uluslarası Düzeyde Ancak Bu Kadar Güzel Tanıtılabilirdi; Isparta O Diziye Kilitlendi!

Isparta Ulusal ve Uluslarası Düzeyde Ancak Bu Kadar Güzel Tanıtılabilirdi; Isparta O Diziye Kilitlendi!

ISPARTA 20.06.2022 12:57:00 0
Isparta Ulusal ve Uluslarası Düzeyde Ancak Bu Kadar Güzel Tanıtılabilirdi; 
Isparta
O Diziye 
Kilitlendi!
Çekimleri geçtiğimiz ay başlayan, Isparta ve Eğirdir'de çekilen 'GÜL MASALI' Dizisi dün itibariyle başladı. Tüm Isparta halkı dizinin ilk bölümünü izlemek için dizinin yayınlandığı ATV ekranlarına kilitlendi.
 
ISPARTA’NIN DÜN AKŞAM
GÖZÜ – KULAĞI O DİZİDEYDİ
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda bir dizi daha Isparta’da çekiliyor. Ancak, bu diziyi diğerlerinden ayıran özelliği ise Gül Mevsiminde çekiliyor olması. ATV ekranlarında dünden itibaren yayınlanmaya başlanan ‘Gül Masalı’ adlı dizinin ilk bölümü izleyenler tarafından tam not aldı. Dizinin büyük bir bölümü Gül Bahçelerinde çekildi. Dün akşam ilk bölümü yayınlanan dizi her hafta Pazar akşamları saat 20.00'de başlıyor. 
AŞK, HASRET, SEVGİ…
DİZİDE YOK YOK….
Isparta Merkez ve Eğirdir ilçesinde çekilen Gül Masalı Dizisinin Başrol Oyuncuları Erdem Kaynarca ve Gülperi Özdemir, Gonca ve Toprak Karakterine Hayat veriyor.
İŞTE DİZİNİN İLK
BÖLÜMÜNÜN ÖZETİ
Dizinin ilk bölümünde, İstanbul’da çalışmakta iken kendisi hakkında oynanan entrikalarla işine son verilen Gonca (Gülperi Özdemir) Isparta’dan gelen bir telefon ile miras konusunda görüşmeler yapmak üzere babasının istememesine rağmen annesinin şehri Isparta’ya gelir. Burada, kendisine sunulan şart nedeniyle nasıl davranacağı konusunda tereddütte kalır. Bu esnada Toprak (Erdem Kaynarca) ile tanışır. Bu arada, Gonca’nın İstanbul’daki arkadaşı da onun arkasından Isparta’ya gelir. Gonca, Fatma Ana’dan annesinin kabrinin Isparta’da olduğunu öğrenir ve annesinin kabrini ziyaret eder. Zira, Babası Gonca’yı yıllardır annesinin kabri diye İstanbul’da bir kabri ziyaret ettirmiştir. Gonca, bunun üzerine babasına telefon açarak neden annesinin mezarının Isparta’da olduğunu kendisinden sakladığını sorar.
GELECEK HAFTA NE OLACAK?
Dizide gelecek hafta yani ikinci bölümde olacaklar şimdiden Isparta halkı tarafından merak edilmeye başlandı.
GÜL MASALI DİZİSİNİN ÇEKİMİNDEN KARELER:


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °