Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında Metin Çelik Dönemi Resmen Başladı; ITSO’da Devir – Teslim

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında Metin Çelik Dönemi Resmen Başladı; ITSO’da Devir – Teslim

ISPARTA 12.10.2022 13:39:00 0
Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında Metin Çelik Dönemi Resmen Başladı; 
ITSO’da Devir – Teslim
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu devir teslim töreni gerçekleştirildi. Eski Başkanı Tutar görevini yeni Başkan Metin Çelik’e devretti ve böylece ITSO’da Çelik dönemi resmen başlamış oldu.
 
1 Ekim’de yapılan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde seçimleri kazanan Metin Çelik ve yönetimi bugün görevini devraldı. Konu ile ilgili olarak saat 14.30’da ITSO Konferans salonunda bir tören düzenlendi. Törene; ITSO eski Başkanı ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader ve Meclis Üyeleri, eski Başkan Mustafa Tutar ve Yönetimi, Meclis eski başkanı Osman Şahlan ve eski Meclis üyeleri, ITSO eski Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
BAŞKAN ÇELİK; “HERKESE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Törenin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik yaptı. Başkan Çelik konuşmasında; “1 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Isparta Ticaret ve Sanayi Odası oda organ seçimlerinde, ardından yine 8 Ekim 2022’de odamızda yapmış olduğumuz Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegeleri seçimleri neticesinde görevi seçildik. Bugün ise bu görevlerimizi eski yönetici arkadaşlarımızdan devralıyoruz. Seçim sürecinde bizlere destek olan tüm üyelerimize ve Yönetim Kuruluna seçilmemiz konusunda destek veren tüm Meclis Üyelerimize ve bugüne kadar ITSO’da görev alarak şehrimize hizmet etmiş tüm yöneticilerimize teşekkür ediyor ve bu birlikteliğin sağlanmasına emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.
“SORUMLULUĞUMUZUN
BİLİNCİNDEYİZ”
Seçim günü oluşan birlik ve beraberlik ortamının görev süremiz boyunca devam etmesini, yapacağımız çalışmalarda hep birlikte odamızı en üst seviyelere ulaştırmayı hedefliyoruz. 7 bine yakın üyemizin sesi olmak, şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın vermiş olduğu sorumluluğu yerine getirmek, Isparta’yı ve Isparta Ticaret Sanayi Odasını ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil etmemiz noktasında gece -  gündüz demeden çalışacağız. Bu nedenle kazanan veya kaybeden taraflar olarak değil, tek vücut olarak hareket edeceğiz.
“ISPARTA EKONOMİSİNE YÖN
VERMENİN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ”
16 meslek grubundan seçilen 45 Meclis Üyemiz ile birlikte 1859'dan bu yana odamızın elde ettiği başarılara yenilerini eklemeye, Isparta’nın ticaret ve sanayisine aktif olarak yön vermeye, üyelerimizin her an yanında olmaya gayret edeceğiz.
ESKİ BAŞKAN TUTAR, YENİ
YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ
Önceki dönemlerde odamız sayısız hizmetler kazandıran Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin değerli görüşlerine zaman zaman başvuracağız. Sadece meclisimizle değil, Bakanlarımızla ve Milletvekillerimizle kısacası siyasi erkle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla da istişare halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle devir teslim törenimize katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
Başkan Metin Çelik’in ardından söz alan Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, yeni seçilen Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine başarılar diledi.
YENİ YÖNETİMDEN
ESKİ YÖNETİME PLAKET
Törende yapılan konuşmaların ardından; Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader tarafından eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlarına plaket ve çiçek takdim edildi. Tören, toplu halde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °