Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclisi; Mazbatalarını Aldılar…

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclisi; Mazbatalarını Aldılar…

ISPARTA 12.10.2022 10:42:00 0
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclisi; 
Mazbatalarını
Aldılar…
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Metin Çelik ve Yönetim Kurulu ile yine ITSO Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader ve Meclis Üyeleri dün Merkez İlçe Seçim Kurulundan törenle mazbatalarını aldı.
 
Bilindiği gibi; Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının (ITSO) Seçimleri 1 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilmiş ve Metin Çelik liderliğindeki Mavi liste Meslek Komitelerini 51’e 1 kazanmıştı. 8 Ekim Cumartesi günü ise Yönetim Kurulu ve Meclisin üst yönetimleri ile Disiplin ve TOBB Delegelerini belirleme seçimleri gerçekleştirilmişti.
SEÇİM KURULU BAŞKANI KILIÇ'IN 
ELİNDEN MAZBATALARINI ALDILAR
ITSO’da yapıla seçim maratonunun tamamlanmasının ardından dün ise ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri ile ITSO Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader ve Meclis Üyeleri Yeni Adliye Konferans Salonunda yapılan törenle mazbatalarını aldılar. ITSO’da yönetim kademelerine seçilenlere mazbatalarını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Çağrı Kılıç taktim etti.
ÇELİK; “ŞİMDİ ISPARTA’YA
HİZMET ZAMANI”  
Mazbataların alınmasının ardından bir açıklama yapan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, "Birlikte güçlüyüz" sloganıyla çıktıkları oda seçimlerini kazandıklarını bildirdi. Tüm üyelere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Çelik; “Yeni bir ekip yeni bir soluk olarak, seçim öncesi kamuoyuna da açıkladığımız planladığımızı projelerimizi hayata geçireceğiz. Üyelerimizin sorun ve taleplerini yerine getirmek için canla başla çalışacağız. Şehrimize ve tüm iş dünyamıza hayırlı olsun. Rabbim ülkemize, milletimize sadakatle hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.



Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °