Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Ticaret Borsası; Üyelerin Taleplerini TOBB Başkanına İletti

Isparta Ticaret Borsası; Üyelerin Taleplerini TOBB Başkanına İletti

ISPARTA 10.04.2020 09:46:00 0
Isparta Ticaret Borsası; 
Üyelerin 
Taleplerini 
TOBB 
Başkanına İletti
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 oda/borsa başkanlarının katılımıyla video konferans yoluyla toplantı yaptı.
 
Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler ve ticarette yaşanan sorunların masaya yatırıldığı video konferans toplantısına Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’da katıldı.
 
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, şuana kadar gelen taleplerden sonuçlananlarla ilgili genel bilgilendirme yaptı. Önümüzdeki günlerde de değerlenerek rapor haline getirilecek yeni talep raporunu da paylaştı. Bu süreçte yoğun mesai harcayarak üyelerine destek olan oda/borsa başkanlarına teşekkür etti. Bundan sonrada bu yoğun mesainin artarak devam edeceğini ve bu sıkıntılı süreci hep beraber atlatacaklarını ifade etti.
 
Toplantıda, üyelerin ilettiği sorun ve çözüm önerilerini ileten Başkan Adar, tele konferanstan dolayı ve üyelerin sorunlarının çözümü noktasında yoğun çaba sarf eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti. Bundan sonrada üyelerin bu sıkıntılı sürecin atlatılması için çalışmaya deve edeceklerini ifade etti.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °