Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Ticaret Borsası eski Başkanı Murat Dolmacı; Son Yolculuğuna Uğurlandı

Isparta Ticaret Borsası eski Başkanı Murat Dolmacı; Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 16.08.2021 07:06:00 0
Isparta Ticaret Borsası eski Başkanı Murat Dolmacı; 
Son Yolculuğuna Uğurlandı
Bir süredir MS hastalığı nedeniyle tedavi gören ve önceki gece vefat eden Isparta Ticaret Borsası eski Başkanı dün saat 14.00’da Asri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.
 
Isparta’nın sevilen İşadamlarından olan ve iki dönem Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Hilmi Murat Dolmacı önceki gün vefat etti. Merhum Dolmacı, Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı. Gerek cenaze namazında gerekse defin sırasında Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde katılımcılar maskelerini takarak ‘Sosyal Mesafe’ye uyarak hareket ettiler.
CENAZE NAMZINA
YOĞUN KATILIM
Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazına; başta Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar olmak üzere çok sayıda işadamı, STK Başkan ve Temsilcileri, Bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ASRİ MEZARLIĞINDA 
TOPRAĞA VERİLDİ
Dün saat 14.00’da Asri Mezarlığında gerçekleştirilen cenaze namazının ardından merhum Dolmacı’nın naaşı omuzlarda defnedileceği yere götürüldü. Burada okunan duaların ardından toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Özler Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak, merhuma Allah’tan Rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °