Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’dan; Yeni Yıl Mesajı

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’dan; Yeni Yıl Mesajı

ISPARTA 1.01.2021 08:37:00 0
Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’dan; 
Yeni Yıl 
Mesajı
Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, yayımladığı yeni yıl mesajında dünyayı saran salgınla mücadeleyle geçen bir yılın ardından 2021 yılından umutlu olduklarını belirterek, herkese sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.
 
Başkan Adar, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Büyük umutlarla girdiğimiz 2020 yılı ne yazık k terör, depremler ve sonrasında gelen ve hala tüm etkisiyle devam eden COVID – 19 salgınının gölgesinde geçti. Dünya ekonomisi ve birçok sektör zarar gördü. En büyük mutluluğun sağlık olduğunu biliyoruz.
 
Buradan tedbirli ve temkinli olmayı öğrenmiş olduk. Bu nedenle yen yılda da tedbirlere uyarak yaşamımızı idame ettireceğiz. Türk İş dünyası olarak her şeye rağmen ülkemizin geleceğinden umutluyuz. Umuyorum 2021 yılı kabus gibi geçen bu yılı bize unutturur ve geleceğe umutla bakmamızı sağlar. Hedefimiz kalkınmış Türkiye için; Çok çalışıp, çok üretip, çok satıp, çok kazanmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın üyelerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyoruz” dedi.
 
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °