Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Tarım Ve Hayvancılık Fuarı’nda Emeği Geçenlere; Teşekkür Plaketi

Isparta Tarım Ve Hayvancılık Fuarı’nda Emeği Geçenlere; Teşekkür Plaketi

ISPARTA 19.11.2021 13:26:00 0
Isparta Tarım Ve Hayvancılık Fuarı’nda Emeği Geçenlere; 
Teşekkür
Plaketi
Bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık Fuarı Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı. Fuar, Pazar gününe kadar açık kalacak. Fuar, ekonomik sıkıntıların yaşandığı bugünlerde Isparta Tarımı için moral oldu.
 
Işıkkent Mahallesindeki Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde dün saat 14.00’de gerçekleştirilen 16’ıncı ‘Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılış törenine; Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, TOBB Başkan Yardımcısı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Emniyet İl Müdürü Metin Turhanlı, İl Jandarma Komutanı, Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk, çevre il ve ilçelerden Ticaret Borsası Başkanları, STK Başkan ve Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
100’Ü AŞKIN FİRMA STAND AÇTI
18 – 21 Kasım tarihleri arasında açık olacak fuara 100’ü aşkın firma katılırken ziyaretçi sayısının 60 bin kişiyi bulması bekleniyor. Fuarda Damlama sulama sistemleri, gübre, fide ve fidan laboratuvarları, meyvecilik, ambalaj ve paketleme, soğuk hava depoları, hayvancılık, süt sağma makineleri, bankalar, ihracatçı firmalar, süt sanayi, organik tarım, tarımsal yayıncılık konusunda faaliyette bulunan firmalar tarım ve hayvancılık sektöründe ziyaretçilere sektördeki yenilikler sunuluyor. Isparta Ticaret Borsası'nın düzenlediği ve 16 yıldır Detay Fuarcılık'ın başarılı organizasyonunda gerçekleştirilen fuar 16 yaşında.
EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET
Törende yapılan konuşmaların ardından fuarın düzenlenmesine destek veren ve emeği geçenlere Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan tarafından Teşekkür Plaketi takdim edildi. Buna göre; Vali Ömer Seymenoğlu’na, Belediye Başkanlığı adına Belediye Başkanvekili Uğur Büyükçulcu’ya, 16 Yıldır Tarım ve Hayvancılık Fuarını başarıyla organize eden Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça’ya ve KOSGEB Isparta İl Müdürü Yurdun Yıldırım’a plaket verildi.



Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °