Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

ISPARTA Sütçüler İçin Seferber Oldu

ISPARTA Sütçüler İçin Seferber Oldu

ISPARTA 3.08.2021 08:34:00 0
ISPARTA 
Sütçüler İçin
Seferber Oldu
Yangınla mücadele eden Sütçüler için Isparta merkezdeki vatandaşlar seferber oldu. Başta Belediye olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşların çağrısı ile organize olan vatandaşlar, önce Belediye önünde ardından Gökkubbe Fuar Merkezinde yangında mağdur olanlara yardım için malzeme topladı.
 
Sütçüler ilçesine bağlı Çandır köyü sınırlarında yer alan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı yakınlarında dün öğle saatlerinde çıkan orman yangını için, yangın haberi duyulur duyulmaz yardıma koşan Isparta halkı Belediyenin önünde toplanarak yardımlarını getirdiler. Bu yardımlar iki TIR halinde Sütçüler’e gönderildi.
 
Sütçüler’deki yangından etkilenen vatandaşlar için belediyenin çağrısı ile organize olan Ispartalılar yardım malzemesi topladı. Sosyal medyadan yapılan çağrılarda Sütçülerdeki yangın için yanık kremi, su, N95 maske, ayran, pil, el feneri, buz, powerbank, göz damlası, kürek, battaniye ihtiyacı olduğu bildirildi. Belediye tarafından basın üzerinden yapılan çağrı sonrası Belediyenin önüne istenilen yardım malzemelerini getiren vatandaşların malzemeleri Belediye önündeki TIR’a yüklendi. Daha sonra söz konusu TIR yardım malzemelerini bölgede bulunan ekiplere ve mağdur olan vatandaşlara ulaştırmak üzere yola çıktı.
 
Yardımların toplandığı alan daha sonra daha rahat bir çalışma yapılabilmesi için Belediye önünden Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezine alındı ve yardımlar burada toplanmaya başladı. Buradaki yardımların Sütçüler’e ulaşması çalışmaları aralıksız sürüyor.

Anahtar Kelimeler: oldu içinseferber ıspartas?tç?ler
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °