Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta SGK Personelinden; Şehitlik Ziyareti

Isparta SGK Personelinden; Şehitlik Ziyareti

ISPARTA 21.05.2021 11:14:00 0
Isparta SGK Personelinden; 
Şehitlik 
Ziyareti
Isparta Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü ve personeli, 'Sosyal Güvenlik Haftası’ münasebetiyle Isparta Şehitliği’ni ziyaret ederek dua edip şehit mezarlarına karanfil bıraktı.
 
SGK Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz ile beraberindeki kurum personeli, her yıl 16 – 22 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ nedeniyle Karaağaç Mahallesi Mezarlığı yanında bulunan Isparta Şehitliği'ni ziyaret etti. Ziyarete Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ali Savcu da eşlik etti. Şehitlikte dua eden SGK personeli daha sonra mezarlara karanfil bıraktı. SGK Heyeti, daha sonra Isparta Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğini ziyaret etti.
KARAGÖZ; “ŞEHİTLİĞİMİZİ
ZİYARET ETTİK”
Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Isparta SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi 16 – 22 Mayıs tarihleri arası her yıl Sosyal Güvenlik Haftası olarak icra edilmektedir. Biz de Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'nde çalışan şehit ve gazi yakını personellerimizle birlikte bugün Şehitliğimize gelip, şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha okumak ve buradaki manevi atmosferi teneffüs etmek istedik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Şehitlerimiz şundan emin olsunlar ki, bıraktıkları emanet bizlerdedir. Bizler bu emaneti sonuna kadar taşıyacağız. Canımız pahasına sonuna kadar götüreceğiz. Bu vatan bölünmeyecek, bu bayrak inmeyecek, bu ezanlar susmayacak" dedi.
SAVCU; “TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Isparta Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ali Savcu ise, SGK İl Müdürlüğü personelinin Şehitliği ve Derneklerini ziyaret etmesinin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, İl Müdürü Hüseyin Karagöz ve personeline teşekkür etti.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °