Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu; Uluslararası E-Twinning Projesi Uygulayacak…

Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu; Uluslararası E-Twinning Projesi Uygulayacak…

ISPARTA 18.08.2020 06:05:00 0
Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu;  
Uluslararası 
E-Twinning Projesi 
Uygulayacak…
Son zamanlarda gerçekleştirdiği proje, etkinlik ve çalışmalarla ön plana çıkan Merkez Isparta Şehit Ali Yılmaz İlkokulu 11 ülkeden 30 partner ortağın katılımı ile “Akıl ve Zeka Oyunları Her Yerde Projesi /Mind and Intelligence Games Everywhere Project 2020/2021 Eğitim Öğretim Yılında uygulamaya koyacak.
 
Proje ile ile ilgili detaylı bilgi veren Proje Yürütücüsü Sezgin Kel; “Akıl ve Zeka oyunları “Eğlenirken öğrenme” ilkesine dayanan, zihni açan , öğrenmeyi kolaylaştıran bir eğitim metodudur. Projemizde amaç akıl ve zeka oyunları ile öğrencilerimizin mantıklı düşünme, akıl yürütme, sorgulama becerilerini geliştirip, yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak istiyoruz. “Akıl ve Zeka Oyunları Her yerde” projemiz ile istediğimiz her yerde (evde, okulda ,bahçede ,piknikte vb.) ailemiz ve arkadaşlarımızla oynayarak eğlenip ,öğreneceğiz.
 
Oyunlarımız ile öğrencilerimizin zekasını sürekli taze tutarak, olaylara farklı bakış açısı kazanmalarını, yaratıcılıklarını ortaya çıkarıp, düşünme becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Akıl ve zeka oyunları ,Web2.0 araçları ve dijital oyunlarla , derslerimizi eğlenceli hale getirip, teknolojiyi verimli kullanıp dijital medya okuryazarlığını sağlamayı planlıyoruz. Akıl ve Zeka Oyunları Her Yerde projesi Eylül 2020 de başlayıp, Ocak 2021 de bitirilmesi hedeflenmektedir. Pandemi sürecinin koşullarına göre projemizi online veya yüz yüze öğretim yöntemi ile sürdürüceğiz.
 
Projeye; Türkiye ; Moldova Cumhuriyeti, Azerbaycan, Romanya, Portekiz, Litvanya, İtalya, Ukrayna, Bulgaristan, Gürcistan ve  Hırvatistan olmak üzere 11 ülke projede yer alacaktır .Projenin hazırlanmasında emeği olan Sibel KARA ve Arzu GÜVEN hocalarımıza teşekkür ederim” dedi.
 
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °