Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Şehir Hastanesi’nde Darp İddiası; Boğazımı Sıktı, Suratıma Yumruk Attı!

Isparta Şehir Hastanesi’nde Darp İddiası; Boğazımı Sıktı, Suratıma Yumruk Attı!

ISPARTA 23.07.2022 10:39:00 0
Isparta Şehir Hastanesi’nde Darp İddiası; 
Boğazımı Sıktı, 
Suratıma Yumruk Attı!
Isparta Şehir Hastanesinde Temizlik Görevlisi olarak çalışan O.U’nun 5. Kat Ortokol Urolaji Hemşiresi R.D tarafından darp edildiği iddiası hastaneyi karıştırdı.
 
Isparta Şehir Hastanesinde dün darp olayı yaşandı. Saat 14.00 sularında Hastanenin 5. Kat Ortokol Urolaji kısmında yaşanan olayda, Temizlik Görevlisi olarak çalışan O.U, 5. Kat Ortokol Urolaji Hemşiresi R.D. tarafından darp edildiğini ileri sürdü.
O.U; “BOĞAZIMI SIKTI,
SURATIMA YUMRUK ATTI”
Darp olayına maruz kaldığını ifade eden Hastane Çalışanı O.U, olayı şöyle anlattı; “Ben, Isparta Şehir Hastanesinde Temizlik Görevlisi olarak çalışıyorum. Dün saat 14.00 sıralarında 5. Kat Ortokol Urolaji Hemşiresi R.D. ameliyata gidecek hastanın yatağına yeşil örtü serilmemesi üzerine o hastanın ameliyata gideceğine dair bana bilgi vermediği gibi neden serilmedi diye bağırdı. Ben de ‘bana bağıramazsın’ deyince elindeki makasla üzerine gelerek ‘Seni öldürürüm’ dedi. Sonra servisteki arkadaşlar ayara girerek kavgayı ayırdı. 10 dakika sonra ise arkamdan geldi boğazıma sarıldı ve boğazımı sıktı. Suratıma yumruk attı. Darp raporu aldım. Kendisinden şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını istiyorum” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °