Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta Seçim Kurulu’ndan Üç Memur Müdür Oldu; Korkmaz Çal’a Gidiyor

Isparta Seçim Kurulu’ndan Üç Memur Müdür Oldu; Korkmaz Çal’a Gidiyor

ISPARTA 31.05.2022 12:29:00 0
Isparta Seçim Kurulu’ndan Üç Memur Müdür Oldu; 
Korkmaz
Çal’a
Gidiyor
Isparta Seçim Kurulu’nda uzun yıllar görev yapan Ramazan Korkmaz, Denizli’nin Çal İlçesine Seçim Kurulu Müdürü olarak atandı. Seçim Kurulundan Korkmaz ile birlikte Uğur Göçer ve Keziban İzidoğru da başla ilçelere müdür olarak atandılar.
 
ISPARTA SEÇİM KURULU’NDA
ÇALIŞAN ‘MÜDÜR’ OLUYOR
Isparta Seçim Kurulu, bünyesindeki memurları Müdür olarak yetiştirmeye devam ediyor. İki yıl önce iki memurunu Seçim Kurulu Müdürü olarak başka illere gönderen kurul, şimdi ise üç memurunu Seçim Kurulu Müdürü yaptı.
ÜÇ MEMUR MÜDÜR
OLARAK ATANDI
Buna göre; Isparta Seçim Kurulu’nda uzun yıllar görev yapan Ramazan Korkmaz, Denizli’nin Çal İlçesine, Uğur Göçer Tunceli’nin Hozat ilçesine ve Keziban İzidoğru ise Çanakkale’nin Yenice İlçesine ‘İlçe Seçim Kurulu Müdürü’ olarak atandılar.
MÜDÜR DEMİRALAY’DAN
BAŞARI DİLEĞİ
Isparta Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay, üç memur arkadaşının sınavları kazanarak ‘Seçim Kurulu Müdürü’ olmasından ve çeşitli ilçelere Müdür olarak atanmalarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, yeni görevlerinde başarılar diledi.
RAMAZAN KORKMAZ
ÇAL İLÇE SEÇİM KURULU
MÜDÜRÜ OLDU
Isparta Seçim Kurulunda uzun yıllar Seçim Kurulu Memuru olarak görev yapan ve girdiği ‘Yükselme’ sınavında başarılı olarak Seçim Kurulu Müdürü olan Ramazan Korkmaz, Isparta’da görev yaptığı süre içinde başarılı çalışmalarıyla dikkat çekti.
1988 yılında Eğirdir’de göreve başlayan Ramazan Korkmaz,1999 – 2004 tarihlerinde Aksu Adliyesinde Yazı İşleri Müdürü ve aynı tarihlerde Aksu Noteri olarak da görev yaptı. Aksu Adliyesinin kapanarak Eğirdir Adliyesine bağlanması nedeni ile 2004 yılı Ağustos ayında Eğirdir İlçe Seçim Kuruluna Zabıt Katibi olarak naklen atanmış atanan Korkmaz, 2004 – 2007 yılları arasında Eğirdir Adliyesi Yazı İşleri müdürü olarak görev yaptı.
KÖYÜNÜN DERNEK BAŞKANI
Ramazan Korkmaz 2012 Eylül ayından bu yana Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulunda Zabıt Katibi olarak görev yapıyordu. Çalışkan ve seçimlerin duayeni olarak anılan Korkmaz, aslen Aksu ilçesi Karağı Köyünden ve hali hazırda köyünün Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığını yürütüyordu.
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °