Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Öğretmevi’nde Ramazan Menüsü Belli Oldu; Hem Kaliteli Hem Ekonomik

Isparta Öğretmevi’nde Ramazan Menüsü Belli Oldu; Hem Kaliteli Hem Ekonomik

ISPARTA 29.03.2022 14:20:00 0
 
Isparta Öğretmevi’nde Ramazan Menüsü Belli Oldu; 
Hem Kaliteli
Hem Ekonomik
Isparta Öğretmenevinde her yıl olduğu gibi bu yılda ucuz ama kaliteli iftar yemekleri hizmeti verecek. Bu konuda 40 TL’den başlayıp 80 TL’ye kadar değişen fiyatlarda 5 ayrı iftar menüleri hazırlandı.
 
Koronavirüs pandemisi nedeniyle son iki Ramazan’da iftar yemekleri askıya alındı ve bu yıl ilk kez Ramazan ayında iftar menüsü yapılacak, Isparta Öğretmenevi bu ramazanda da iftar menülerini hazırladı.
KILINÇ; “HALKIMIZA ZENGİN VE
EKONOMİK İFTAR MENÜSÜ SUNUYORUZ”
Söz konusu iftar menülerin kişi başı 40 liradan başladığını ifade eden Isparta Öğretmenevi Müdürü Selamı Kılınç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, Mübarek Ramazan ayına önümüzdeki Cumartesi günü giriyoruz.
“RAMAZANA ÖZEL KIRMIZI ET VE BEYAZ ET
OLMAK ÜZERE İKİ AYRI ETLİ YEMEKLER MENÜMÜZ VAR”
Bu doğrultuda biz de Öğretmenevi olarak her yıl olduğu gibi tabi son iki yıl hariç iftar menüsü oluşturduk. Menülerimiz kırmızı et menü ve beyaz et menü olarak iki çeşitten oluştuğunu belirtti. Kırmızı et menü içerisinde iftar tabağı, ana yemek, pilav, salata, tatlı ve sınırsız içecek yer alıyor. Beyaz et menüde ise değişen sadece ana yemeğin beyaz et ile yapılması. Ayrıca açık büfe sahur hizmetini de halkımıza sunuyoruz” dedi.
“İFTAR YEMEKLERİ İÇİN
SİZLERİ BEKLİYORUZ”
Isparta Öğretmenevi Müdürü Selamı Kılınç, gruplarda özel indirim yapılacağını belirterek, her türlü iftar programı için vatandaşları ve sivil toplum kuruluşlarını beklediklerini sözlerine ekledi.
ISPARTA ÖĞRETMENEVİ
Rezervasyon Tel: 0246 232 51 82 – 83
Not: Rezervasyon için en az 1 gün önceden haber veriniz.
İŞTE ISPARTA ÖĞRETMENEVİNİN RAMAZAN MENÜSÜ; 

 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °