Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’nın Yeni Yüzü

Güller diyarına TACH HAİR MAKE UP’u kazandıran İşletmeci Hesna Çankaya, profesyonel kadrosuyla Ispartalılara hizmet vermenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, “Sizin saçınız bizim tutkumuzdur” diyor.

ISPARTA 23.08.2016 13:47:00 0
Isparta’nın Yeni Yüzü
Moderevler Mahallesi’nde açılan TACH HAİR MAKE UP, kuaförlük ve güzellik adına A’dan Z’ye müşterilerine hizmet veriyor. Profesyonel kadrosuyla dikkatlerine üzerine çeken TACH HAİR MAKE UP, “Sizin saçınız bizim tutkumuz” sloganıyla kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.
                TACH HAİR MAKE UP İşletmecisi Hesna Çankaya, profesyonel kadrosuyla alanlarında iddialı  olduklarını belirterek, “Size özel saç tasarımlarının yanı sıra saçınıza dair her türlü bakım, röfle, balyaj defrize, modern ve klasik topuzlar en özel günlerinizde sizi herkesten farklı ve özel kılacak saç modelleriyle hizmetinizdeyiz. Müşterilerimize en iyi hizmet vermek amacıyla kullandığımız ürünlerse Loreal Paris, Schewarzkopf, Wella, Davines markalı ürünlerdir. ‘Sizin saçınız bizim tutkumuzdur’ sloganıyla yenilenen işyerimizle ve profesyonel ekibimizle amacımız en kaliteli hizmeti vermek” dedi.
İLETİŞİM KANALLARI:
TACH HAİR MAKE UP
-Modernevler mahallesi 131. Cadde No: 147 ( Burç fırın ilerisi Facebook.com/Trachhairmakeup
-instagram/tach_hairmakeup
-GSM:  0 507 863 25 96 

 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °