Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’nın Tanınmış Esnaflarından Adil Durgun; Kızı Eftal’i Evlendirdi

Isparta’nın Tanınmış Esnaflarından Adil Durgun; Kızı Eftal’i Evlendirdi

ISPARTA 20.08.2022 12:56:00 0
Isparta’nın Tanınmış Esnaflarından Adil Durgun; 
Kızı
Eftal’i
Evlendirdi
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta’nın tanınmış Esnaflarından Adil İletişim’in Sahibi Adil Durgun, kızı Eftal’i evlendirdi. Düğün Isparta’da siyasetle bürokrasiyi bir araya getirdi.
 
Dün akşam saat 20.00’de Demirköprü’deki Kaya Royal Düğün Salonunda yapılan nikah ve düğün törenine; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Siyasi Partilerin İl Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
GENÇ ÇİFTİN NİKAHINI
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KIYDI
Isparta’nın tanınmış Isparta’nın tanınmış Esnaflarından Adil İletişim’in Sahibi Adil Durgun, kızı Eftal Durgun ile Önder Çetinkaya’nın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Düğüne eşi Şadiye Başdeğirmen ile gelen Başkan Başdeğirmen, nikahta her iki çiften evet yanıtını alarak, çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını ‘Evi dişi kuş yapar’ atasözünden yola çıkarak Eftal Durgun’a verdi ve genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Mutlu çift daha sonra tebrikleri kabul etti.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de değerli arkadaşım ve dostum Adil Durgun ve eşi başta olmak üzere Dünürleri Ferayi – Mustafa Çetinkaya çiftini kutlar, Eftal – Önder çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER
GÖRKEMLİ DÜĞÜNDEN GÖRÜNTÜLER: 




 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °