Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’nın Şirketi, Pandemiye Rağmen Yatırımlarına Devam Ediyor; IYAŞ Çünür’e AVM Açıyor

Isparta’nın Şirketi, Pandemiye Rağmen Yatırımlarına Devam Ediyor; IYAŞ Çünür’e AVM Açıyor

ISPARTA 30.07.2021 07:52:00 0
Isparta’nın Şirketi, Pandemiye Rağmen Yatırımlarına Devam Ediyor; 
IYAŞ 
Çünür’e
AVM Açıyor
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, pandemiye rağmen yatırımlara devam ettiklerini belirterek; “Çünür halkımızın isteği doğrultuşundu Çünür’e de Şube açıyoruz. Şubemiz 30 Temmuz Cuma gününden itibaren faaliyetine başlayacaktır” dedi.
 
HABER: Yunus ÖZLER

Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, şehirdeki şube sayılarını artırarak yatırımlarını sürdürdüklerini bildirdi.
BÜYÜKLEBLEBİ; “PANDEMİYE
RAĞMEN YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”
IYAŞ olarak; şuana kadar merkezin yanı sıra çok sayıda mahallede mağaza açarak hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini ifade eden IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, IYAŞ Isparta’nın Ispartalıların sermayeleriyle yıllar önce kurulan ve her geçen gün büyüyen bir şirkettir.
“YENİ ŞUBEMİZİ
ÇÜNÜR’E AÇIYORUZ”
Bu doğrultuda şehrimize yeni bir şube daha kazandırıyoruz. Bilindiği gibi, Çünür Mahallemiz her geçen gün gelişerek büyüyen bir mahallemiz. Bu mahallemizde konutlar yerleşmeye başladı ve burada ikamet eden vatandaşlarımızın talepleri var. Çünürlüler de bizim müşterilerimiz. Onlardan gelen bu talebi bir yıldır erteliyorduk. Ancak, artık ertelemek istemiyoruz ve Çünürlüleri de bu hizmetle buluşturmak istiyoruz.
“IYAŞ ÇÜNÜR ŞUBEMİZ BUGÜNDEN
İTİBAREN FAALİYETİNE BAŞLAYACAK”
Bu Mahallemizdeki devamlı müşterilerimizin ayağına hizmet götürme adına Iyaş olarak, arkadaşlarla oturduk pandemi döneminde de olsa bu yatırımı oraya yapma kararı aldık ve apartmanların ortasında güzel bir bularak o yere yaptık. Iyaş Çünür AVM Şubemiz 30 Temmuz itibariyle faaliyetine başlayacaktır.
“İNDİRİMLERİ
TÜM AYLARA YAYDIK”
Buranın özelliği şu olacak; Bilindiği gibi biz her yıl 14 Mart kuruluş ayımızda indirimler yapıyorum. Vatandaşlarımız bu indiriminden başka indirim yok diye merkezde yığılmalar olurdu. Bu pandemi bize bunu öğretti bu yığılmaları yaymamız gerekiyor diye düşündük ve her aya yayarak her ayın aydık son 10 güne indirim koyduk. Ancak, o da yeterli gelmedi. Şimdi hizmeti Çünüre götüreceğiz. Çünkü, hizmeti yoğunluk olan yere götürmediğimiz zaman merkezde yığılma oluyor. Çünür’de şube açmamızın buna da faydası olacak
“CİDDİ ORANDA İNDİRİM
UYGULAMASINA IYAŞ
ŞUBEMİZDEN BAŞLIYORUZ”
Öte yandan, buradaki şubemizde açılışa özel ıyaş indirimlerde de ciddi bir şey olsun dedik. Tedarikçi imalat haneler fabrikalar yeni görüşmeler yaptık. Bu indirimlere Çünür’de başlayacağız. Burada önceki yaptığımız indirimlerin daha da üzerinde bir indirim yapacağız. Amacımız müşterilerimizin ayaklarına hizmet götürmek. Iyaş Çünür Şubemiz tüm Isparta halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °