Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta’nın Sevdiği Vali Konya’ya Atandı

Isparta’nın Sevdiği Vali Konya’ya Atandı

ISPARTA 10.06.2020 13:42:00 0
Isparta’nın 
Sevdiği Vali
Konya’ya Atandı
Isparta’da Valilik görevi yaparken beyefendiliği ile taktir toplayan, Isparta halkı tarafından çok sevilen ve Isparta’da kaldığı süre içinde büyük hizmetlere imza atan ve giderken güllerle uğurlanan Özkan Kahramanmaraş’tan sonra Konya’ya atandı.
 
ISPARTA HALKININ SEVDİĞİ
VALİ’YE TERFİ ATAMA
29 Ağustos 2013 tarihinde Şırnak Valiliğinden Isparta Valiliğine atanan Vahdettin Özkan, bu görevini yaklaşık 3 yıl yaptıktan sonra 10 Haziran 2016 tarihine kadar başarıyla yapmış ve bu tarihte çıkan Valiler Kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliğine atanmıştı.
BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATAN
VAHDETTİN ÖZKAN KONYA VALİSİ OLDU 
Bugün yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Vahdettin Özkan, Konya valiliğine atandı. Isparta’da Valilik görevi yaparken beyefendiliği ile taktir toplayan, Isparta’da kaldığı 3 yıl içinde büyük hizmetlere imza atan ve giderken güllerle uğurlanan Özkan Kahramanmaraş’tan sonra Konya’ya atandı.
İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi üzerindeki çalışmasını geçtiğimiz günlerde tamamlayarak Cumhurbaşkanlığı'na gönderdi. Cumhurbaşkanlığı kararname üzerine bir süre çalışarak Vali Kararnamesi'nin son şeklini verdi. Kararname bu akşam tamamlandı.
2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararının ayrıntıları ortaya çıktı. Kararnameye göre 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi yapıldı. 24 ilin valisi başka illerde görevlendirildi. Bazı Kaymakamlar ve yüksek düzey bürokratlar vali olarak atandı.
Medya32 Olarak Vali Vahdettin Özkan’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °