Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’nın Eğitim Emektarı Türkolog; Sümer Şenol’un İsmi Orada Yaşayacak

Isparta’nın Eğitim Emektarı Türkolog; Sümer Şenol’un İsmi Orada Yaşayacak

ISPARTA 7.06.2022 14:31:00 0
Isparta’nın Eğitim Emektarı Türkolog; 
Sümer Şenol’un
İsmi Orada 
Yaşayacak
Isparta Belediye Meclisi, Başkanlık makamı tarafından verilen önerge ile Isparta’da uzun yıllar Okul Müdürlüğü yaptıktan sonra Yazar ve Şair olarak çok sayıda kitabı bulunan Sümer Şenol’un ismini Isparta Meydan AVM’de yapılan Kütüphaneye verilmesini gündemine aldı.
 
Isparta Belediye Meclisinin 2022 Yılı Mayıs ayı olağan toplantıları dün başladı. Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında bugün saat 14.00’de başlayan toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Büyük bir kısmı ise ilgili komisyonlara havale edildi.
BAŞKAN
BAŞDEĞİRMEN’DEN
ÖNERGE
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantıda 10 gündem maddesini okuduktan sonra, Başkanlık Makamı olarak gündemin 11. Maddesinde görüşülmek üzere bir önergesinin olduğunu belirtti.
ISPARTA MEYDAN AVM KÜTÜPHANESİNE
‘SÜMER ŞENOL’ İSMİ VERİLECEK
Başkan Başdeğirmen önergesini okuyarak; “Isparta Meydan AVM’de Belediyemiz ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde yaptığımız Kütüphane’ye ilimizin son derece önemli eğitimcilerinden, hayatını öğretmen, okul müdürü olarak ve emekliliğinde ise şair ve yazar olarak geçirmiş olan değerli insan merhum Sümer Şenol’un isminin verilmesini talep ediyor ve konunun meclis gündemine alınmasını istiyorum” dedi.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, daha sonra verdiği bu önergenin gündeme alınmasını meclis üyelerinin onayına sundu ve önerge oy birliği ile kabul edilerek 11. Gündem maddesi olarak gündeme alındı.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °