Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Isparta MÜSİAD’tan ITSO’ya Ziyaret; Her Şey Isparta’nın Kalkınması İçin…

Isparta MÜSİAD’tan ITSO’ya Ziyaret; Her Şey Isparta’nın Kalkınması İçin…

ISPARTA 3.11.2020 09:11:00 0
Isparta MÜSİAD’tan ITSO’ya Ziyaret; 
Her Şey
Isparta’nın 
Kalkınması 
İçin…
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, ITSO’yu ziyaretinde şehirdeki tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin Isparta’nın kalkınması ve gelişmesi için çaba gösterdiğini belirterek; “Bizler de MÜSİAD olarak önemli çalışmalara imza atıyoruz” dedi.
 
BAŞKAN BAYSAN’DAN
FUARA DAVET
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve üyeleri geçtiğimiz gün Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)’nı ziyaret ettiler. Saat 11.30’da ITSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ziyarette konuşan MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan; “Öncelikle; ITSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak sizi ve Meclis Başkanımız Osman Şahlan beyi 18 – 21 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan MÜSİAD EXPO Fuarımıza davet ediyorum.

“MÜSİAD OLARAK GÜZEL
İŞLERE İMZA ATIYORUZ”
Proje odakla istihdama ve yatırıma yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bizler MÜSİDA olarak ülke genelinde 20 bin yatırımcısı, 2 milyar liralık yatırım yapan ve 12 bin500 üyesiyle ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Ülkemizin ve şehrimizin kalkınması için çok güzel projelere imza atıyoruz. Şuanda Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kurma noktasında çalışmalar yapıyoruz. Bu sanayi sitesi kanun gereği 5 dönümden aşağı olmuyor. Onun için arazi arayışı içerisindeyiz. Isparta’da bu işi gerçekleştireceğiz inşallah. Tabiki, bu konuda Isparta sanayisine hakim olan sizlerin görüş ve fikirleri bizim için çok önemli. Sizlerin de görüş ve önerilerini alarak ilerleyeceğiz.
Bugün burada bizleri kabul edip ağırladığınız için üyelerim adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

TUTAR; “ÜLKE OLARAK ZOR BİR
SÜREÇTEN GEÇİYORUZ ANCAK…”
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar da ziyarette yaptığı konuşmada; “Sizler de Ekonomi Kampüsümüze ve Odamıza hoşgeldiniz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi ülkemiz ekonomik anlamda zor bir süreçten geçiyor. Koronavirüs pandemisi başta olmak üzere diğer ekonomik sıkıntılar tüm kesimleri etkiliyor. Ancak, biz Isparta olarak sevindirici yönümüz. Özellikle ihracatımız bu ekonomik zorlu sürece rağmen artarak devam ediyor. Örneğin geçtiğimiz yaz aylarında sebze ve meyde ihracatımız önemli bir yükselme yaşadı. Bu yükseliş inşallah farklı dallarda da olacak.

“KARAVAN TURİZMİ ISPARTA
İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJE”
Evet, biraz önce Karavan turizminden bahsettiniz. Bu şehrimiz turizmi için gerçekten güzel bir proje. Bu konuda size destek verebiliriz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sizler bizler kısacası Isparta’ya yapılacak her türlü yatırım ve çalışmada hepimiz bir masa etrafında birleşebiliriz. Bu konularda çalışmalar yapabiliriz. Şehrimizi daha da geliştirmek için elimizden ne geliyorsa yapabiliriz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ziyaretin sonunda ise, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan tarafından ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan'a plaket takdim edildi.
 

Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °