Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta MÜSİAD’tan IEOB Başkanı Tural’a Ziyaret; MÜSİAD Sizinle Birlikte İvme Kazandı

Isparta MÜSİAD’tan IEOB Başkanı Tural’a Ziyaret; MÜSİAD Sizinle Birlikte İvme Kazandı

ISPARTA 5.11.2020 13:08:00 0
Isparta MÜSİAD’tan IEOB Başkanı Tural’a Ziyaret;
MÜSİAD Sizinle
Birlikte İvme
Kazandı
Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, MÜSİAD’da Başkanlığa Yalçın Baysan ve ekibinin gelmesiyle birlikte bir hareketlenme olduğunu belirterek; “Çalışmalarınızı basından yakınen takip ediyor ve takdir ediyoruz” dedi.
 
BAŞKAN; “AMACIMIZ ÜLKEMİZİN VE
İLİMİZİN KALINMASINA KATKI SAĞLAMAKTIR”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve yönetim kurulu üyelerini yerinde ziyaret ettiler. 
BAŞKAN BAYSAN’DAN
BAŞKAN TURAL’A PLAKET
Saat 14.00’de Başkan Tural’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Baysan, ilk olarak; Başkan Ahmet Tural’a yaptıkları ziyaret, günün anlam ve önemine binaen Teşekkür Plaketi verdi. Daha sonra ziyarette konuşan MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan; “Öncelikle bizi kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Biz MÜSİAD olarak işadamları dernekleri statüsünde ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşu konumundayız. Amacımız, ilimizi ve bölgemizi sonuçta ülkemizi kalkındırmaktır. MÜSİAD, ülke genelinde 60 bin yatırımcısı, 2 bin 500 çalışanı ve 12 bin 500 üyesi bulunan büyük bir sivil toplum kuruluşudur.

 “SİZLERİ DE
FUARIMIZA BEKLİYORUZ”
MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı davetiyesini de Başkan Ahmet Tural’a sunan Başkan Baysan, konuşmasının devamında; “Bilindiği gibi, biz MÜSİAD olarak Genel Merkezimiz nezdinde her yıl EXPO Fuarı düzenliyoruz. Dolayısıyla bu yıl da fuarımız 18 – 21 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece - İstanbul'da gerçekleştirilecek. Fuarımızı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi açacaklar. Biz, bu fuarda sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız inşallah. Her yıl giderek artan katılımcı sayısı ve sektör çeşitliliğiyle MÜSİAD EXPO 2020 Fuar’ı ticareti desteklemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Birçok farklı sektörden katılımcıyı ağırlayacak olan MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'nda Türkiye’nin ticari bağlarının genişlemesi hedeflenmektedir.

“ESNAFLA İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZDA
SİZLERLE İSTİŞARE EDECEĞİZ”
Sizler şehrimizde esnaflarımız temsil ediyorsunuz ve bizim için de çok önemli bir kuruluşsunuz. Bu doğrultuda, bizler de ticari çalışmalarımızda sizlerle istişare ederek yolumuzda ilerleyeceğiz. Bu doğrultuda şehrimizin kalkınması için çaba gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Daha iyi günlere ulaşacağız inşallah. Ben, bizi kabul ettiğiniz için şahsınızda tüm esnaf odaları birliği camiasına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

TURAL; “MÜSİAD SİZİN GÖREVE
GELMENİZLE İVME KAZANDI”
Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da ziyarette yaptığı konuşmasında, MÜSİAD’da Başkanlığa Yalçın Baysan ve ekibinin gelmesiyle birlikte bir hareketlenme olduğunu belirterek; “Öncelikle hoşgeldiniz diyor ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı davetiniz için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum ve fuarınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Bilindiği gibi, Isparta MÜSİAD’ta geçtiğimiz aylarda bir görev değişikliği oldu ve şube başkanlığı görevi size tevdi edildi. Sizin göreve gelmenizle birlikte Isparta MÜSİAD’da önemli bir gelişme oldu, çalışmalar hızlandı ve süreç ivme kazandı. Bunun böyle olduğunu basından takip ediyor ve sizleri çalışmalarınızdan dolayı takdir ediyoruz.

“ORTAK HEDEFİMİZ,
ŞEHRİMİZİN KALKINMASI”
Tabiki bizler de siyasi partilerinden, bürokratlarına, resmi kurumlarından sizler gibi sivil toplum kuruluşlarına kadar her kesimle işbirliği içindeyiz. Çünkü, hedefimiz şehrimizin ve ülkemizin gelişmesi kalkınmasıdır. Bu doğrultuda, Esnaf Odaları Birliği olarak MÜSİAD ile de bir ortak çalışma olursa biz her zaman istişareye açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ayrıca, bizleri plaketle onurlandırdığınız için de teşekkür ediyorum” dedi.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °