Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta MÜSİAD’dan; Genel Başkan Abdurrahman Kaan’a Ziyaret

Isparta MÜSİAD’dan; Genel Başkan Abdurrahman Kaan’a Ziyaret

ISPARTA 13.02.2021 09:49:00 0
Isparta MÜSİAD’dan;  
Genel Başkan 
Abdurrahman Kaan’a
Ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan ve üyeleri MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'ı ziyaret ederek, görevine devam etmesi talebinde bulundular.

MÜSİAD ISPARTA ŞUBESİNDEN İSTANBUL ÇIKARMASI
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan ve üyelerinden oluşan 16 kişilik heyet, önceki gün İstanbul'a giderek Genel Başkan Abdurrahman Kaan’a destek ve göreve devam etmesi talebinde bulundular.

BAYSAN; “GÖREVİ BİZE TEDVİ ETTİĞİNİZ
GÜNDEN BU GÜNE ÇALIŞIYORUZ”
Önceki gün saat 12.00’de gerçekleştirilen ziyarete Genel Başkan Kaan’ın yanı sıra; MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli ve MÜSİAD Global Üst Kurul Başkanı Fatih Mehmet Keçebir de hazır bulundu. Kısa bir tanışmanın ardından MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Sayın Genel Başkanım. Bu görev yani MÜSİAD Isparta Şube Başkanlığı görevi geçtiğimiz Mart ayında zat – ı aliniz tarafından şahsıma tevdi edildi. O günden bu güne Isparta Şubesi olarak çalışıyoruz. Isparta’da derneğimize layık işler yapmanın gayreti içerisindeyiz.

“GÖREVİNİZİ BİR DÖNEM DAHA
SÜRDÜRMENİZİ İSTİYORUZ”
Tabi, siz de bu görevi 2017 yılında aldınız ve içinde bulunduğumuz Koronavinüs pandemisi nedeniyle tam olarak çalışma imkanı bulamadınız. Bu nedenle, biz Isparta Şubesi olarak görevinizi bırakmamanızı ve bir dönem daha bizlerle birlikte çalışmanızı arz ediyoruz. Biz, Ahmet Şekerli Başkanımızla her zaman istişare halindeyiz. Görevinizi bırakmamanızı ve iki yıl daha sürdürmenizi istiyoruz” dedi.

KAAN; “ÜLKENİN KALKINMASI İÇİN
İNSİYATİF ALAN BÜROKRATLARA İHTİYAÇ VAR”
Bilindiği gibi, MÜSİAD bu yıl 31. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. Diğer bir deyişle çalışmalarında 31 yılı geride bırakmış bir kuruluşuz. Derneğimizin icracı bir statüsü var. Ben Genel Başkan olduktan sonra teknokrat ve bürokratların görev tanımına göre çalıştıklarını ve insiyatif almadıklarını gördüm. Durum böyle olunca da siz istediğiniz kadar bir şeyler yapmaya çalışın, maalesef derdinizi anlatamıyorsunuz. Ama inşallah artık ülkemizin gelişmesi, kalkınması konusunda insiyatif alan bürokrat ve teknokratlar sahada. Onlarla bu ülke kalkınacak. Bizde bu konuda desteklerimizi ortaya koyuyoruz ve koymaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN BAYSAN’DAN GENEL
BAŞKAN KAAN’A TABLO HEDİYESİ  
Ziyaretin sonunda ise Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan Genel Başkan Abdurrahman Kaan'a üzerinde Allah (c.c.)’ın 99 isminin bulunduğu tablo ve Isparta Gül ürünlerinden oluşan hediyeler takdim etti.
GENEL MERKEZİ İNCELEDİLER 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan ve üyeler Genel Başkan Kaan'ı ziyaretlerinin ardından MÜSİAD Genel Merkezini gezerek incelemelerde bulundular. 

İŞTE ZİYARETE KATILANLAR
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi tarafından Genel Başkan Abdurrahman Kaan ve Genel Merkez Yöneticilerine yapılan ziyarete katılan isimler;
Şube Başkanı Yalçın Baysan (İnşaat Sektörü – Kule246)
Feridun Güldiken (Asansör Sanayi – Gaye Asansör)
Ahmet Tophan (Tarım Makineleri Sanayi ve Yapı Elemanları)
Sadık Aslan (Organik ve Tıbbi Ürünler – Butik Otel)
Samet Öker (Mermer ve İnşaat)
Süleyman Kılıç (Otobüs İşletmeciliği)
Sadi Büyükkaytan (Özel Güvenlik, Medikal ve Tekstil)
Ercan Pekcan (Gül ve Gül Ürünleri Sanayi)
Aydın Apaydın (Yüksek Mimar)
Mustafa Sarışahin (Otomotiv ve Karavan Turizmi)
Vedat Türker (Otomotiv ve Yedek Parça)
İbrahim Çakır (İnşaat – Isı Yalıtım)
Gökhan Kazaz (Ahşap Makara İmalatı)
Ali Erdoğan (İnşaat Sektörü)
Muhammet Emiral (Cam Sanayi)





Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °