Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta MÜSİAD’a; TARİHİ Hizmet Binası

Isparta MÜSİAD’a; TARİHİ Hizmet Binası

ISPARTA 16.11.2020 11:03:00 0
Isparta MÜSİAD’a;
TARİHİ 
Hizmet 
Binası
Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Derneğe kazandırdıkları Tarihi Özellikteki Hizmet Binasında hizmet vermeye başladıklarını belirterek, söz konusu binanın açılışının da önümüzdeki günlerde yoğun bir katılımla gerçekleştirileceğini söyledi.

BAYSAN VE YÖNETİMİ DERNEĞE
YENİ HİZMET BİNASI KAZANDIRDI
Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi’nin yıllardır hizmet verdiği Özkanlar Kavşağındaki daireden çıkarılarak, derneğe Tarihi özelliği olan muhteşem bir hizmet binası kazandırıldı. Dernek, geçtiğimiz aylardan itibaren yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.
BAYSAN; “ÜYELERİMİZ
EN İYİSİNE LAYIKTIR”
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Derneğe kazandırdıkları Tarihi Özellikteki Hizmet Binasının yakın zamanda ülkenin üst düzey yetkililerinin da katılacağı bir törenle hizmete açılacağını belirterek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, Derneğimiz kurulduğundan bu yana fikizi olarak yetersiz ve dar alanlarda hizmet vermeye çalıştı. Tabiki, o zamanlarda imkanlar öyleydi. Bu nedenle bu zamana kadar derneğimize emek veren başkan ve yönetimlerine teşekkürlerimi sunuyorum.
“RESMİ AÇILIŞIMIZI ÖNÜMÜZDEKİ
GÜNLERDE YAPACAĞIZ”
Biz de Mart ayında göreve gelen bir yönetim olarak ‘üyelerimiz her şeyin en iyisine layıktır’ sloganıyla yola çıkarak Derneğimize yeni ve tarihi özelliği olan bir hizmet binası kazandırdık. Allah’ın izniyle geçtiğimiz aylarda taşınıp hizmet vermeye başladığımız bu binamızın resmi açılışını da önümüzdeki günlerde yapacağız. Açılışımıza; MÜSİAD Genel Başkanımız sayın Abdurrahman Kaan başta olmak üzere ülkenin ve şehrin üst düzey yetkilileri katılacak. Bu konuda kesin tarihi henüz netleştirmedik. Tarih netleştiğinde kamuoyuna ayrıca açıklama yapacağım” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °