Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta MÜSİAD A.Ş. Çalışmalarını Hızlandırdı; …Ve O Şirketin Temelleri Atılıyor…

Isparta MÜSİAD A.Ş. Çalışmalarını Hızlandırdı; …Ve O Şirketin Temelleri Atılıyor…

ISPARTA 9.10.2020 16:04:00 0
Isparta MÜSİAD A.Ş. Çalışmalarını Hızlandırdı; 
…Ve 
O Şirketin
Temelleri
Atılıyor…
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, ilk adımları geçtiğimiz ay atılan ve dernek üyelerinin ortağı olacağı bir anonim şirketi kurulması konusunda yarın geniş kapsamlı bir toplantı yapacaklarını bildirdi.
 
BU KONUDAKİ İLK
ADIM 15 EYLÜL’DE ATILDI
Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi, üyelerin ortağı olacağı bir anonim şirketi kurularak şehrin ticari kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışmalara başlanılmasına karar vermiş ve bu konudaki ilk adım 15 Temmuz 2020 tarihinde Isparta Şubesini ziyaret eden MÜSİAD ABD Başkanı Ayhan Özmekik’in işadamlarıyla yaptığı toplantıda atılmıştı.
KONU GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISINDA NETLEŞTİ
Anonim Şirket kurma konusu 31 Eylül’de Aşağı Gökdere Köyünde gerçekleştirilen ve Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün de katıldığı MÜSİAD Genişletilmiş İstişare toplantısında netleştirilmişti.
BAŞKAN BAYSAN’DAN
ÜYELERE ÇAĞRI
Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, bugün ise bu konuda bir adım daha atarak üyeleri toplantıya çağırdı. Başkan Baysal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer MÜSİAD Isparta üyelerimiz öncelikle hayırlı günler ve hayırlı cumalar diler, işlerinizde kolaylıklar dileriz. 10 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 15. 00' da Şube binamızda yeni kuracağımız şirketimizin temellerini atıyoruz. Siz değerli üyelerimizi de bu yeni oluşumumuzda aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sizlerin öneri ve fikirlerinizi önemsiyor, dikkate alıyoruz. Bu bağlamda yarın gerçekleştireceğimiz toplantımıza katılımlarınız bizler için çok kıymetli,  görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun” açıklamasında bulundu.

 
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °