Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta’mıza Hayırlı Ve Uğurlu Olsun

Isparta’mıza Hayırlı Ve Uğurlu Olsun

SPOR 26.07.2022 18:13:00 0
Isparta’mıza Hayırlı 
Ve Uğurlu Olsun
ISPARTA 32 sporumuzda olumlu gelişmeler devam ediyor. Önce 22 kişilik yepyeni bir yönetim oluştu, aşkla- şevkle çalışacak dinamik başkan Süleyman Kabalak ve ona destek veren 21 kahraman genel kurul sonrası hemen toplanıp görev bölümü yaptılar, zira kaybedilecek zaman yoktu… Ve ilk icraat olarak da teknik direktörlüğe uzun yıllar futbola hizmet eden eski BJK ve FB’li, Antalyalı eniştemiz Yusuf Şimşek’i getirdiler. ŞİMŞEK soyadı, Isparta’nın kalbinde yer almaya devam ediyor. (Evladımız Hakan Şimşek’le yakın geçmişte 2 şampiyonluk yaşanmıştı.) Şimdi sıra Yusuf Şimşek hocada. “Evet hocam yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun. Isparta 32 spor müzesinde yaptığınız konuşmayı can kulağıyla dinledik.
 
Ve şampiyonluktan söz ettiniz. Eniştemiz olarak olağan çalışmanın dışında olağanüstü çalışacağınızı söylediniz vallahi ŞAMPİYONLUK SÖZÜNÜZLE heyecanlandık. Ve de alt ve üst liglerden transfer edeceğimiz futbolcu kardeşlerimiz var dediniz. Bu içimizi ferahlattı çünkü 30 günlük süre var ligin başlamasına ve hala transferde sıfır noktası gözüküyor. Tabii ki, olay bizim pencereden böyle görünüyor. Sizin pencerede çok büyük hareketlilik var duyumlar geliyor. Gizli görüşme halinde olduğunuz futbolcu kardeşlerimiz yakında resmi olarak açıklanacak. Biz her türlü sürprizlere açığız. Spor kamuoyu gibi merakla bekliyoruz. Allah güç kuvvet versin. Başarılar.” Her şey yeniden başlıyor artık…
 
Yeni Isparta 32 spor kaleden-defansa-orta sahadan forvete kadar sıfırdan takım kurulacak ve hemen çalışmalara başlanacak, kamptı-hazırlık maçıydı derken lig gelip çatıverecek… Zaman dar olduğu için hızlı ve hatasız hareket zorunluluğu var. Başkanın da, yönetimin de, Yusuf hocanın da, (Yardımcılar Yaşar Işık-Engin Çatır-Seyit Dinçdemir ve kondüsyoner Dr. İbrahim Kubilay) hocalarımızın da işleri zor. Çetin bir, 2. lig savaşına, hazır girmek çok kolay değil. Zor rakipler var, zor engeller var. Ancak Isparta’mız zoru sever, zor işleri başarmayı sever. Yeter ki, birlik ve beraberlik olsun. Ayrılıklardan-küskünlüklerden-gereksiz çatışmalardan-kalp kırmaktan insanları incitmekten kimseye yarar gelmemiştir, gelmez de… Haydi, ISPARTA 32 SPOR yolunuz ve bahtınız açık olsun. Tüm hedeflerinizin bu sezon gerçekleşmesi dileklerimizle, saygılarımızı sunarız.
 

Anahtar Kelimeler: olsun uğurlu hayırlıve ıspartamıza
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °