Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta Mermerciler ve Madenciler Derneği Başkanı Mustafa Küçükyaman; Tanıtım Çok Önemli Bir Unsur

Isparta Mermerciler ve Madenciler Derneği Başkanı Mustafa Küçükyaman; Tanıtım Çok Önemli Bir Unsur

ISPARTA 3.04.2022 14:23:00 0
Isparta Mermerciler ve Madenciler Derneği Başkanı Mustafa Küçükyaman; 
Tanıtım 
Çok Önemli
Bir Unsur
Isparta Mermerciler ve Madenciler Derneği ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) İzmir Mermer Fuarı'na katıldı. Dernek Bakanı ve aynı zamanda BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman, İzmir’de gerçekleştirilen, Dünyanın en büyük doğal taş fuarlarının başında gelen MARBLE "27. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı"’nda Isparta, Burdur ve Antalya ilerinden katılan firmaları standlarında ziyaret ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.
 
KÜÇÜKYAMAN; “BU ORGANİZASYONLAR
TANITIM AÇISINDAN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”
İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş (İZFAŞ) tarafından organize edilen ve Ispartalı firmaların da katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin fuardaki stantlarını tek tek ziyaret eden Isparta Mermerciler ve Madenciler Derneği Başkanı, ITSO ve BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman, fuarların sektörlerin gelişmesinde ve büyümesinde büyük önemi bulunduğunu, o nedenle de bu tür organizasyonlarda üyelerinin yanında olmayı önemsediklerini söyledi.
“İLİMİZE, BÖLGEMİZE,
ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Isparta Mermerciler ve Madenciler Derneği Başkanı, ITSO ve BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman, Fuara katılan firmalara bereketli bir fuar ve başarı dileyerek, Fuarın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °