Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta Memur – Sen’den Vali Aydın Baruş’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta Memur – Sen’den Vali Aydın Baruş’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 11.06.2022 18:24:00 0
Isparta Memur – Sen’den Vali Aydın Baruş’a; 
Hayırlı 
Olsun 
Ziyareti
Memur – Sen Isparta Başkanlar Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi sonrasında Isparta Valisi olarak atanan Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 
Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR – SEN) Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay ve Başkanlar Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti. Söz konusu ziyarete, Başkan Demiralay’ın yanı sıra; Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan, Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil, Bem – Bir – Sen Isparta İl Başkanı İlkay Özdoğan, Toç Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı, Kültür Memur – SenI sparta Şubesi Başkanı Osman Çot, Bayındır Memur – Sen Isparta Şubesi Başkan Yardımcısı ve Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Memur – Sen Kadın Komisyonu Başkanı Semra Çöl, Emekli Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Hüseyin Özçelik ve diğer yetkililer katıldı.
BAŞKAN DEMİRALAY; “GÖREVİNİZDE
BAŞARILAR DİLİYORUM”
Vali Aydın Baruş’a yeni görevinde hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay, ziyarette yaptığı konuşmada, Memur – Sen’ın Isparta’da en çok üyeye sahip memur sendikası olduğunu belirterek; “Gerek Memur – Sen İl Temsilciliği gerekse Memur – Sen’e bağlı tüm Şubelerimiz adına size bir kez daha ilimize hoşgeldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Vali Aydın Baruş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
ZİYARETTEN GÖRÜNTÜLER: 




 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °