Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Memur – Sen’den Gençlik ve Spor İl Müdürü Şensöz’e; Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta Memur – Sen’den Gençlik ve Spor İl Müdürü Şensöz’e; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 25.02.2022 08:15:00 0
Isparta Memur – Sen’den Gençlik ve Spor İl Müdürü Şensöz’e; 
Hayırlı 
Olsun 
Ziyareti
Memur – Sen Isparta Temsilcisi Erdal Demiralay ile Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Muharrem Tekkanat ve Yönetim Kurulu, geçtiğimiz ay görevine başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhammet Cemil Şensöz’ü makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.
 
Bilindiği gibi; 28 Aralık 2022 tarihinde uzun süredir Gençlik ve Spor Isparta İl Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Murat Gevrek, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhammet Cemil Şensöz de Isparta'ya atanmıştı.
MEMUR – SEN’DEN
İL MÜDÜRÜ ŞENSÖZ’E
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bu doğrultuda; Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR – SEN) ve Memur – Sen’e bağlı Büro Memur – Sen’in İl Müdürü Şensöz’e ziyarette bulundu. Dün gerçekleştirilen ziyarete; Memur – Sen İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, Büro Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Muharrem Tekkanat ve Yönetim Kurulu üyeleri Kahraman Çakır, Engin Doğan, Mustafa Şengül, Halil Manay, Reşat Çaylak ve Yusuf Uluışık katıldı.
DEMİRALAY; “GÖREVİNİZDE
BAŞARILAR DİLERİZ”
Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay’ın görevine yeni başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhammet Cemil Şensöz’e hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileterek; “Bildiğimiz gibi, devlette devamlılık esastır. Bizler devlet memurları olarak devletimizin takdirleri ile çeşitli illere atanır ve bu ülkenin neresi olursa olsun en iyi şekilde görevimizi yaparız. Siz de bu doğrultuda, Hatay ilimizden Isparta ilimize geldiniz. Ben size hoşgeldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
TEKKANAT; “HAYIRLI
UĞURLU OLSUN”
Sendikaya üye olan kurumlar arasında yer alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelinin üye olduğu sendika olan Büro Memur – Sen Isparta Şubesinin Başkanı Muharrem Tekkanat da ziyarette bir konuşma yaptı. Başkan Tekkanat konuşmasında; “Sayın Müdürüm öncelikle Isparta’ya gelgeldiniz diyor, görevinizin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum.
“SENDİKAL
ÇALIŞMALARIMIZI
SÜRDÜRÜYORUZ”
Bizler Büro Memur – Sen olarak sendikamız bünyesindeki İl Müdürlüklerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunlardan birisi de sizin Müdürlüğünü yaptığınız Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü. Bu çerçevede bu müdürlüğümüzde çalışan üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ben, tekrar hoş geldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
ŞENSÖZ; “NAZİK ZİYARETİNİZDEN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”
Isparta Memur – Sen heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Cemil Şensöz de ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Erdal Başkanımızın nezdinde tüm Büro Memur – Sen yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Erdal Başkanımızın da söylediği gibi, bizler devlet memurları olarak devletimiz nerede görev yapmamızı takdir ederse oraya gidip orada çalışıyoruz. Bu doğrultuda Hatay’dan Isparta ilimize geldim. İlimizi Gençlik ve Spor anlamında bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için tüm il müdürlüğüm personelimle birlikte elimden gelen gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Ben de çalışmalarınızda tüm Memur - Sen ailesine başarılar diliyorum” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °