Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar Ve Pastacılar Odası’nda Adaylar Belirleniyor; Aday Sayısı 3 Oldu

Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar Ve Pastacılar Odası’nda Adaylar Belirleniyor; Aday Sayısı 3 Oldu

ISPARTA 20.02.2022 20:41:00 0
Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar Ve Pastacılar Odası’nda Adaylar Belirleniyor; 
Aday 
Sayısı
3 Oldu
Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası’nın kongresi 10 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek. Kongre tarihine sayılı günler kala Odanın Başkan adayları da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Şuana kadar; Arif Günay, Mustafa Hanikoğlu ve Özgür Tunçbilek olmak üzere üç aday adayı var. Aday sayısı kongre gününe kadar daha da artabilir.
 
Bilindiği gibi; Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası’nın kongresi, başkanlık durumunun mahkemedeki sürecinin devam etmesi nedeniyle mahkeme tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. Mahkeme, söz konusu odanın kongresinin tarihini belirledi. Buna göre, kongre 10 Mart 2022 Perşembe günü saat 10.00’da Iyaşpark Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek ve kongrede yeni dönem yönetimini belirleyecek.
ŞUANA KADAR
3 KİŞİ ADAYLIĞINI
AÇIKLAMIŞ DURUMDA
Kongre için halen yönetimde olan ve bir süredir mahkemeye intikal eden oda seçimleri nedeniyle Oda Başkanlığını Vekaleten yürütmekte olan Arif Günay ile birlikte Odanın eski Genel Sekreterlerinden olan Mustafa Hanikoğlu ve Özgür Tunçbilek aday olduklarını açıkladılar.
ÇALIŞMALARINI SOSYAL
MEDYA HESAPLARINDAN
ANLATIYORLAR
Her üç aday da yaklaşık bir aydır sahada çalışma yaparken esnafları ziyaret ederek kendilerine oy verilmesi talebinde bulunuyorlar. Bu nedenle sosyal medyada da adeta bir yarış devam ederken yaptıkları ziyaret ve çalışmalarla ilgili paylaşımda bulunuyorlar.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °