Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası Kongresini Yapıyor; 4 Adaylı Kongre Bugün

Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası Kongresini Yapıyor; 4 Adaylı Kongre Bugün

ISPARTA 9.03.2022 21:08:00 0
Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası Kongresini Yapıyor; 
4 Adaylı 
Kongre
Bugün
Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası’nın kongresi 10 Mart Perşembe günü yani bugün gerçekleştirilecek. Kongre için adaylığını açıklayan Nuri Erdeğer, Arif Günay, Mustafa Hanikoğlu ve Özgür Tunçbilek olmak üzere dört isim başkanlık için yarışacak.
 
Bilindiği gibi; Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası’nın kongresi, başkanlık durumunun mahkemedeki sürecinin devam etmesi nedeniyle mahkeme tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. Mahkeme, söz konusu odanın kongresinin tarihini 10 Mart 2022 Perşembe olarak belirledi. Buna göre kongre bugün saat 10.00’da Iyaşpark Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek ve kongrede yeni dönem yönetimini belirleyecek.
KONGRE İÇİN
4 KİŞİ ADAYLIĞINI
AÇIKLAMIŞ DURUMDA
Kongre için halen yönetimde olan ve bir süredir mahkemeye intikal eden oda seçimleri nedeniyle Oda Başkanlığını Vekaleten yürütmekte olan Arif Günay ile birlikte Odanın Başkanı Nuri Erdeğer, odanın eski Genel Sekreterlerinden olan Mustafa Hanikoğlu ve Özgür Tunçbilek aday olduklarını açıkladılar.
SONUCU EN ÇOK MERAK
EDİLEN KONGRE
Bugün yapılacak olan ve dört adayın yarışacağı Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Odası’nın kongresi esnaf camiasında sonucu en fazla merak edilen kongre durumuna geldi. 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °