Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta İYİ Parti Yönetimi’nden; ADD’ye Ziyaret

Isparta İYİ Parti Yönetimi’nden; ADD’ye Ziyaret

ISPARTA 18.08.2021 17:19:00 0
Isparta İYİ Parti Yönetimi’nden; 
ADD’ye 
Ziyaret
İYİ Parti Isparta İl Yönetim Kurulu yöneticileri Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesini ziyaret ettiler.
 
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil tarafından karşılanan İyi Parti yöneticileri, geçtiğimiz hafta evlenerek dünya evine girmesinden dolayı İl Başkanı Hasan Büyükçam’ın katılmadığı ziyarette bir süre istişare ederek sohbet ettiler.
AVCU; “BUGÜN ADD ISPARTA ŞUBESİ BAŞKANIMIZ
SAYIN MEVLÜT ÖZİL’İN MİSAFİRİ OLDUK”
İYİ Parti İl Başkanvekili Recep Avcu, ziyarette yaptığı konuşmada; “İYİ Partİ Isparta teşkilatı olarak bugün Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı sayın Mevlüt Özil Başkanımıza misafir olduk. İyi bir sohbet ve istişare oldu. Gösterdikleri ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşkilatım adına teşekkür ediyorum.
Cumhuriyetimizin Kurucusu bizlere bu vatanı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm silah arkadaşlarına bir kez daha Rahmet ve şükranlarımızı sunuyoruz.
“BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’ÜN
DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ”
Atatürk’ü anlamak için önce onun izinden gitmek, fikirlerini düşüncelerini öğrenmek, bizlere bırakılan bu vatanımızın nasıl kazanıldığını, hangi mücadelelerden gelindiğini idrak etmek lazım. Bunu da en iyi Nutuk kitabından ve Şanlı tarihimizi okuyarak anlayarak gelecek nesillere aktararak başarabiliriz.
Geçmişi olmayanın geleceği olmaz biz bu düsturla çıktığımız yolda Türk Gençliğine Vatanımıza, Milletimize sahip çıkarak Atatürk’ün açtığı yolda Liderimiz, Meral Akşener önderliğinde Ülkemizin kalkınmasına katkı sunmak için iyi parti kadrolarıyla çıktığımız bu kutlu yolda bıkmadan yorulmadan çalışıyoruz. Atatürk’ün bize miras bıraktığı bu vatana sahip çıkmak, hizmet etmek her Türk vatandaşının boynunun borcudur” dedi.
ÖZİL; “ZİYARETİNİZ İÇİN
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sayın İYİ Parti İl Başkanvekilimiz Recep Avcu beyin Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili düşüncelerine katılmamak mümkün değildir. İl Başkanvekilimiz Recep Avcu beyin nezdinde tüm İYİ parti teşkilatına bize yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum” dedi.      

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °