Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta İŞKUR Müdürlüğü’nde; Devir Teslim Gerçekleşti

Isparta İŞKUR Müdürlüğü’nde; Devir Teslim Gerçekleşti

ISPARTA 27.01.2021 19:20:00 0
Isparta İŞKUR Müdürlüğü’nde;
Devir 
Teslim 
Gerçekleşti
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın kararıyla İşkur Isparta İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken İl Müdürü olarak atanan Mustafa Höke, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü görevini bugün itibariyle bu görevi 4 yıldır başarıyla vekaleten yürüten Şube Müdürü Gürsel Öksüz’den devraldı.
 
2017 yılında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hüseyin Ergin’in görevinden ayrılmasının ardından geçen dört yıllık süreçte bu görevi vekaletle ve başarıyla yürüten Şube Müdürü Gürsel Öksüz’ün yerine İl Müdürü olarak aynı kurumda İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Höke atandı.
MAKAMDA DEVİR – TESLİM TÖRENİ
Önceki gün gerçekleştirilen Bakanlık atamasının ardından bugün de söz konusu müdürlükte devir – teslim töreni gerçekleştirildi. Saat 14.30’da Isparta İŞKUR İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen törene; görevi devredecek olan Gürsel Öksüz ve görevi devralacak olan Mustafa Höke’nin yanı sıra Şube Müdürleri Latif Seven ile Şube Müdürü Fahriye Durmuş da katıldılar.
ÖKSÜZ; “ŞEHRİMİZE GÜZEL
HİZMETLER YAPTIK”
İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Höke ile aynı kurumda birlikte çalıştıklarını ifade eden İşkur Şube Müdürü Gürsel Öksüz, törende yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Mustafa beyle 4 yıl boyunca birlikte çalıştık. Bu süre içinde güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Şehrimizde işsizliğin önlenmesi adına mesai harcadık. Bu bir bayrak yarışıdır ve gün geldi bu görev bayrağını Mustafa Höke arkadaşımıza devrediyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

HÖKE; “EN ZOR SÜREÇTE KURUMUMUZU
4 YIL BOYUCA BAŞARIYLA YÖNETTİ”
İl Müdürlüğü görevini Gürsel Öksüz’den devralan Mustafa Höke de konuşmasında; “Öncelikle, beni bu göreve layık görerek atamamı yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız sayın Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendiye, Devlet Büyüklerimize ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Gürsel Öksüz Müdürümüz, 15 Temmuz Süreci, Koronavirüs Pnademisi gibi tüm zorlu süreçler içinde kurumumuzu 4 yıl boyunca başarıyla yönetmiş ve temsil etmiştir. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
“KURUMUMUZU DAHA İYİ NOKTALARA
ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Ben de, kurumumuzu bulunduğu bu noktadan daha iyi noktalara çıkarmak için çaba göstereceğim. Kurumsal hizmet kalitemizi daha da artırmak adına, işsizlere iş imkanı sağlamak, işverenlere nitelikli eleman bulmak ve işsizlerimizin daha rahat iş bulabilmeleri için eğitim çalışmaları noktasında hep birlikte gayret sarfedeceğiz” dedi.

“GÜRSEL ÖKSÜZ MÜDÜRÜMÜZE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke, 4 yıl boyunca gösterdiği yoğun gayret ve özverisinden dolayı Gürsel Öksüz’e bir kez daha teşekkür ederek Isparta İŞKUR İl Müdürlüğünün yaptığı çalışmaların önce Isparta, sonrasında Türkiye için ne denli önemli olduğunu özellikle pandemi döneminde bir kez daha gösterdiğini vurguladı. Böylesi bir dönemde bir sancak görevi gören İŞKUR’un kurum bayrağını Gürsel Öksüz’den layığıyla teslim aldığını ve daha ileriye taşıyacağını sözlerine ekledi.
KARŞILIKLI ÇİÇEK TAKDİMİ
Devir – Teslim Töreninin sonunda ise; İl Müdürlüğü görevini devreden Gürsel Öksüz, görevi devralan Mustafa Höke’ye ‘hayırlı uğurlu olsun’ dileklerini ifade eden bir buket çiçek takdim ederken, İl Müdürlüğü görevini teslim alan Mustafa Höke de Gürsel Öksüz’e 4 yıldır bu görevi başarıyla sürdürmesinden dolayı kendisine bir buket teşekkür çiçeği verdi.
 İŞTE MUSTAFA HÖKE’NİN ÖZGEÇMİŞİ
Bugün itibariyle İşkur Isparta İl Müdürlüğü görevine başlayan Mustafa Höke, 1977 yılında Yozgat’ta doğdu. Lisansını Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetiminde, Yüksek Lisansını Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalında yapan Höke, memurluk görevine 2005 yılında Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğün başladı ve sırasıyla İşkur Çanakkale İl Müdürlüğünde Şef, aynı müdürlükte Şube Müdürlüğü ve yine aynı Müdürlükte İl Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Mustafa Höke, 2017 yılında Isparta İşkur İl Müdürlüğüne İl Müdür Yardımcısı olarak atandı ve 4 yıldır bu görevi yürütüyordu. Müdür Höke, evli ve 4 çocuk babasıdır.
Isparta İşkur İl Müdürü Mustafa Höke'ye görevinde başarılar dileriz....
medya32
 
 

 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °