Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Isparta İŞKUR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde; Kadın Personelini Unutmadı

Isparta İŞKUR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde; Kadın Personelini Unutmadı

ISPARTA 8.03.2021 19:49:00 0
Isparta İŞKUR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde; 
Kadın 
Personelini
Unutmadı
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü de kadınları unutmadı. İl Müdürlüğü tarafından kadınlar günü için bir dizi program gerçekleştirildi.
 
“Kadın girişimcileri temsilen” ITSO Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı Zühal  Emine BÜYÜKÇULCU, Kadın ve Demokrasi Derneği Başkanı Hatice Gonca KAYACAN, 32 Net Çağrı Hizmetleri Merkezi sahibi Yasin YALÇIN, Kimo Tekstil A.Ş. personel müdürü İbrahim AKTAŞ, Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce ağırlandı.

MÜDÜR HÖKE; “KADINLARIMIZ İŞ
AŞAMININ OLMAZSA OLMAZLARIDIR”
Her yaş ve eğitim grubundan kadınların iş yaşamında daha fazla yer almasına olanak sağlayan KİMO Tekstil ve 32 Net Çağrı Merkezi yöneticilerine plaket takdim eden Isparta Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa Höke, kutlama töreninde yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Kadınlarımız toplumumuzun yapı taşları ve iş yaşamının olmazsa olmazıdır. Her geçen gün çalışma hayatında kadın çalışan sayısının artması konusunda kurum olarak desteklerimiz sürmekte ve artarak ta devam edecektir” dedi.

“ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İl Müdürü Höke, Şube Müdürleri Fahriye DURMUŞ, ITSO Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı Zühal Emine BÜYÜKÇULCU ile Kadın ve Demokrasi Derneği Başkanı Hatice Gonca KAYACAN ve İl Müdürlüğünde görevli tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, özverili çalışmaları nedeniyle İl Müdürlüğü adına kendilerine teşekkürlerini belirtti ve çiçek takdiminde bulundu. Kadın personelin yanında erkek personellerin eşleri de unutulmadı.  Eşlerine vermeleri için onlara da çiçek takdiminde bulunuldu.

KURSİYERLERE
İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ
Program çerçevesinde son olarak KADEM ve Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen tezhip kursu kursiyerlerine kadınlar günü dolayısıyla iş kulübü eğitimi verildi.

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °