Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta İmam Hatipler Vakfın’dan; Öğrencilere 560 Kur’anı Kerim Hediye

Isparta İmam Hatipler Vakfın’dan; Öğrencilere 560 Kur’anı Kerim Hediye

ISPARTA 15.09.2022 10:54:00 0
Isparta İmam Hatipler Vakfın’dan; 
Öğrencilere 
560 Kur’anı Kerim 
Hediye
Isparta İmam Hatipler Vakfı tarafından, Isparta merkez ve tüm ilçelerindeki İmam Hatip Okullarında eğitim - öğretim gören öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi.
 
ÖĞRENCİLERE
KUR’ANI KERİM JESTİ
Yaptığı sosyal ve kültürel hizmetlerle dikkatleri üzerine çeken Isparta İmam Hatipler Vakfı, 2022 – 2023 Eğitim – Öğretim Yılı başında öğrencilere çok güzel bir jest yaptı. Vakıf tarafından erkek öğrenciler için mavi renkli, kız öğrenciler için pembe renkli olmak üzere toplam 560 Kur’an – ı Kerim Isparta merkez ve tüm ilçelerindeki İmam Hatip Okullarında görev yapan öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Öğrenciler, okula başladıkları gün Kur’anı Kerimleri sıralarında buldu.
“DESTEKLERİMİZ
DEVAM EDECEK”
Kuran-ı Kerim dağıtımının yanı sıra okullara zaman zaman giysi ve kırtasiye gibi yardımlarda bulunduklarını ifade eden Isparta İmam Hatip Vakfı yetkilileri; “Vakıf olarak ilimiz genelindeki tüm İmam Hatip okullarına 560 adet Kur’an-ı Kerim hediye ettik. İnşallah öğrencilerimiz Kuran okurken bize de dua etmeyi unutmazlar. İhtiyaç doğrultusunda Kur’an-ı Kerim ve dini kitaplar dağıtımı devam edecek. Her yıl mümkün oldukça öğrencilerimize giysi ve kırtasiye yardımında bulunuyoruz" şeklinde konuştular.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °