Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta İl Emniyet Müdürü Turanlı’dan; Isparta İHH’ya İade-i Ziyaret

Isparta İl Emniyet Müdürü Turanlı’dan; Isparta İHH’ya İade-i Ziyaret

ISPARTA 9.12.2021 15:31:00 0
Isparta İl Emniyet Müdürü Turanlı’dan; 
Isparta İHH’ya
İade-i Ziyaret
Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, göreve geldiğinde kendisini ziyaret eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliğine iade – i ziyarette bulundu.
 
7 Temmuz 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesiyle Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Isparta’ya atanan İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliğini ziyaret etti.
BAŞKAN AKÇİL; “ŞEHRİMİZE HEP
BİRLİKTE HİZMET EDİYORUZ”
Bugün saat 11.00’de gerçekleştirilen ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan İl Müdürü Turanlı’nın ziyaretinde konuşan Başkan Akçil, Turanlı’nın İHH’ya yapmış olduğu bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek; “Sayın Müdürümüze yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Görevde bulundukları süre içerisinde kuruluşumuzla daima koordineli bir şekilde işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz. Kendilerinin de bu yönde desteklerini daha öncesinden almıştık. Bir kez daha bu desteği yanımızda görmek bizler için memnuniyet verici bir gelişme oldu. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Metin Turanlı’ya yaptıkları bu iade-i ziyaretinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.
MÜDÜR TURANLI; “SİZLERE İADE – İ
ZİYARETTE BULUNMAK İSTEDİM”
Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da ziyarette yaptığı konuşmasında; “Öncelikle benim göreve geldiğimde yapmış olduğunuz ziyaret için bir kez daha teşekkür ediyorum. İHH’yı ülke genelinde hatta uluslararası boyutta yapmış olduğu yardım hizmetlerini biliyoruz ancak, hem Isparta İHH’yı tanımak hem sizlerle bir kez daha görüşüp istişare etmek için bir anlamda iade – i ziyarette bulunmak istedim.
“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLİRİZ”
Isparta’da görev yapmaktan gerçekten çok memnunum. Güzel, yaşanabilir sakin bir şehir. Tabiki biz emniyet olarak siz STK olarak şehrimize hizmet veriyoruz. Şehrimizin gelişmesi ve başarıları için çalışmalar yapıyoruz. Emniyet Müdürlüğü olarak kurum ve kuruluşlarla daima işbirliği içerisinde olmaktan yanayız. Özellikle mülteciler konusunda sizlerle de işbirliği içinde çalışmak isteriz. Sizlere göstermiş olduğunuz bu misafirperverliklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °