Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta İHH Yetim Çocuklar İçin İftar Yemeği Düzenledi; Biz Yola Bu Amaçla Çıktık

Isparta İHH Yetim Çocuklar İçin İftar Yemeği Düzenledi; Biz Yola Bu Amaçla Çıktık

ISPARTA 17.04.2022 03:52:00 0
Isparta İHH Yetim Çocuklar İçin İftar Yemeği Düzenledi; 
Biz Yola 
Bu Amaçla 
Çıktık
Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi, yetim ve öksüz çocukların yanında olmaya devam eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, yetim çocuklar ve aileleri ile iftarda bir araya geldi. İHH Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, İHH’nın kurulurken yetimlere hizmet amacından yola çıkıldığını söyledi.   

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftarlara bu yıl da devam ediyor. İHH Yetim Biriminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ikinci iftara; il Emniyet Müdürü Metin Turanlı, İl Müftüsü Bayram Şahin, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcilerinin yanı sıra, yardımsever vatandaşlar ile yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

AKÇİL; “İHH HER ZAMAN MAZLUMUN VE
MAĞDURUN YANINDA OLAN BİR KURULUŞTUR”
Kirazlıdere Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programında bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil; “İHH Isparta Temsilciliği olarak tertiplemiş olduğumuz bu yemeğe siz kıymetli gençlerimizin ve ailelerinin iştirak etmesi bizleri gerçekten mutlu etti. Çok güzel etkinliklerle bu kardeşliği pekiştirmek niyetindeyiz. Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Ramazan-ı şerifiniz bereketli ve hayırlı olsun.

“İHH, YETİMLERE
HİZMET İÇİN YOLA ÇIKMIŞTIR”
Bugün sizlerle böyle güzel bir iftarda bir araya gelmekten ne kadar mutlu olduğumuzu bilmek istiyoruz. Hepinize hoş geldiniz diyoruz. İftar programı Anadolu’nun bir geleneğidir. Yetim çocuklarımızın Ramazan bilincini kazanması, Ramazan ile tanışması, Ramazan’ı tatmaları, orucu sevmeleri amacıyla her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz iftarda bir araya geldik. Zira, İHH’nın kuruluşundaki yegane amaç yetimlerin görüp gözetmektir.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Her yıl Ramazan ayının 15. Günü Yetim Günü olarak etkinlikler yapılmaktadır. Biz de bugün yani Ramazan ayının 15. Gününde yetim kardeşlerimizle birlikteyiz. Ben, buradan bu yemeği düzenlememizde büyük destek ve katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ve hepinize programımıza katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °