Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta İHH, Yardımları Afganistan’a Gönderdi; Gül Şehrinin Gül Yüzlü Yardımseverinin Yardımları Yerini Buldu

Isparta İHH, Yardımları Afganistan’a Gönderdi; Gül Şehrinin Gül Yüzlü Yardımseverinin Yardımları Yerini Buldu

ISPARTA 17.02.2022 15:02:00 0
Isparta İHH, Yardımları Afganistan’a Gönderdi; 
Gül Şehrinin Gül 
Yüzlü Yardımseverinin
Yardımları Yerini Buldu
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları tarafından ‘İlmeklerimizi İyiliğe Atıyoruz’ sloganıyla Suriye ve benzeri ülkelerdeki çocuklara Atkı, Bere, Eldiven ve Battaniye göndermek için çalışma başlattıklarını belirterek yürekleri ısıttı.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları tarafından  "İyilik Treni Afganistan Yolunda " adlı projeye, Gül Şehrinin Gül Yüzlü Yardımsever insanlarının katkıları gönderildi. İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı, sosyal sorumluluk projeleri ile zor durumda olan çocukların yüzünü güldürüyor. Başkan Zehra Efe, soğuk kış aylarında çocuklar için kışlık giyecek kampanyası düzenlediklerini ve toplanan giysilerin Afganistan’a gönderildiğini bildirdi.
BAŞKAN EFE; “DESTEK VEREN
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Başlattıkları kampanyaya katılarak katkı sunan tüm herkese teşekkür ettiğini ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İlmeklerimizi İyiliğe Atıyoruz’ sloganıyla Suriye ve benzeri ülkelerdeki çocuklara Atkı, Bere, Eldiven ve Battaniye göndermek için geçtiğimiz ay bir çalışma başlattık. Ördüğümüz giysileri bu kara kış döneminde zor durumda olan çocuklara göndererek mutluluklarına ortak olma doğrultusunda bu konuda bize birçok kişi, kurum ve kuruluşlardan destek geldi. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.




Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °