Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta İHH, Koronavirüse karşı Yönetim Kurulu Toplantısını Telekonferansla yaptı

Isparta İHH, Koronavirüse karşı Yönetim Kurulu Toplantısını Telekonferansla yaptı

ISPARTA 1.04.2020 20:35:00 0
Isparta İHH, 
Koronavirüse karşı 
Yönetim Kurulu 
Toplantısını 
Telekonferansla yaptı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Yönetim Kurulu Toplantısı, koronavirüs (Kovid - 19) tedbirleri kapsamında telekonferansla gerçekleştirildi.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, toplantıya Temsilcilik Hizmet Binasından yönetim kurulu üyeleri ise evlerinden katıldılar. Toplantıda, İHH Isparta Temsilciliğinin son zamanlarda özellikle Koronavirüsle mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar ve yardımlar ele alındı. Toplantıya İHH Isparta çalışma ofisinden katılan Başkan Akçil, koronavirüs tedbirlerine herkesin uyması gerektiğini söyledi.
AKÇİL; “BU MUSİBETTEN KURTULMAK
İÇİN HERKES KURALLARA UYMALIDIR”
Devletin aldığı kararlara harfiyen uymaya çalıştıklarını vurgulayan Akçil; “İkinci bir emre kadar yönetim kurulu toplantılarımızı bu şekilde gerçekleştireceğiz” dedi. Akçil, hükümetin ve devletin açıkladığı bazı önlemleri, sosyal medya ve SMS yoluyla tüm üyelerine ve vatandaşlara iletmeye çalıştıklarını belirterek; “Vatandaşlarımızdan ve üyelerimizden tek ricam, devletimizin aldığı kararlara, tedbirlere harfiyen uymaları. Bu musibetten ülke olarak el birliği ile en yakın fırsatta çıkmayı umut ediyoruz. Herkes devlet yetkililerimize, kolluk güçlerimize ve görevde olan sağlık mensuplarına yardımcı olsun" diye konuştu.  

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °