Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta İHH Kadın Kollarından; Çocukların Yüreklerini Isıtacak Çalışma

Isparta İHH Kadın Kollarından; Çocukların Yüreklerini Isıtacak Çalışma

ISPARTA 27.01.2022 20:30:00 0
Isparta İHH Kadın Kollarından; 
Çocukların 
Yüreklerini
Isıtacak Çalışma
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, ‘İlmeklerimizi İyiliğe Atıyoruz’ sloganıyla Suriye ve benzeri ülkelerdeki çocuklara Atkı, Bere, Eldiven ve Battaniye göndermek için çalışma başlattıklarını belirterek yürekleri ısıttı.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı, sosyal sorumluluk projeleri ile zor durumda olan çocukların yüzünü güldürüyor. Başkan Zehra Efe, soğuk kış aylarında çocuklar için kışlık giyecek kampanyası düzenlediklerini bildirdi.
BAŞKAN EFE; “HÜNERLİ ELLERİN
DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”
Tüm kadınlar diğer bir deyişle hünerli elleri bu kampanya ve çalışmaya davet eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İlmeklerimizi İyiliğe Atıyoruz’ sloganıyla Suriye ve benzeri ülkelerdeki çocuklara Atkı, Bere, Eldiven ve Battaniye göndermek için çalışma başlattık. Ördüğümüz giysileri bu kara kış döneminde zor durumda olan çocuklara göndererek mutluluklarına ortak olmak istiyoruz. Bu konuda bize destek veren bayan arkadaşlarımızı İHH Isparta Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesindeki merkezimize bekliyoruz” dedi.
“PROJELERİMİZ
DEVAM EDECEK”
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hayata dokunan sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °