Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Isparta İHH Kadın Kolları’ndan; Ak Parti Kadın Kolları’na Ziyaret

Isparta İHH Kadın Kolları’ndan; Ak Parti Kadın Kolları’na Ziyaret

ISPARTA 28.12.2021 16:48:00 0
Isparta İHH Kadın Kolları’ndan; 
Ak Parti 
Kadın 
Kolları’na
Ziyaret
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları, Ak Parti Isparta Kadın Kolları’nı ziyaret etti.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe önderliğindeki Heyet tarafından bugün saat 11.00’de Ak Parti Isparta Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve üyelerine ziyarette bulundu.
BAŞKAN EFE; “HER ZAMAN MAĞDUR
VE MAZLUMUN YANINDAYIZ”
Ziyarette bir konuşma yapan İHH Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, İHH’nın sadece Isparta’da ve Türkiye’de değil tüm dünyada mağdur ve mazlumun yanında olan uluslararası bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirterek; “1992 yılında Bosnalı savaş mağduru Müslümanlara yardım amacıyla kurulan İHH bugün birçok Müslüman ülkesine yardım götürmektedir. Bugün 100’ü aşkın ülkeye yardım ulaştıran kuruluşumuz bir anlamda kutsal bir görev icra etmektedir.
“LOKOMOTİFİMİZ HAYIRSEVER
VATANDAŞLARIMIZDIR”
İnsani Yardım Vakfı (İHH) kurulduğu günden bu güne yiyeceğinden giyeceğine, barınma ihtiyacından yakacağına kadar dünyanın neresinde bir ihtiyaç sahibi varsa biz varız ve onun elinden tutarız. Bizim hizmetlerimizin lokomotifi olan hayırsever vatandaşlarımıza ve bağışçılarımıza buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler İHH Kadın Kolları olarak, hükümetten ve partilerden istediğimiz şey sivil toplum kuruluşlarına karşı duruşlarının her zaman aynı olmasıdır” şeklinde konuştu.
KÖSE; “İHH, YAPTIĞI
YARDIMLARLA GÖZ
DOLDURUYOR”
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse de ziyarette yaptığı konuşmasında, Isparta İHH Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe ve üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten onur duyduklarını belirterek, “Milletimiz için Sivil Toplum Kuruluşları son derece önemli unsurlardır. Zira, toplumda bir çok iş ve işlem STK’lar sayesinde yapılmaktadır. Hiçbir oluşum STK’ları arkasına almadan belli bir noktaya gelemez. Bizler hiçbir siyasi ve ideolojisi olmadan mağduriyetleri gidermeye çalışıyoruz. Bu noktada İHH’nın kurulmasından bugüne kadar yaptığı yardım çalışmaları ile her zaman göz doldurduğunu görüyoruz. Bu doğrultuda, her zaman mağdur ve mazlumun yanında olan İHH’ya sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.
BAŞKAN EFE’DEN
BAŞKAN KÖSE’YE
KUDÜS BİBLOSU
Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe günün anlam ve önemine binaen, Müslümanlar için büyük önem taşıyan ve Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.



Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °