Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta İHH’dan Zabıta Müdürü Hilmi Efe’ye; Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta İHH’dan Zabıta Müdürü Hilmi Efe’ye; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 25.08.2021 10:19:00 0
Isparta İHH’dan Zabıta Müdürü Hilmi Efe’ye; 
Hayırlı 
Olsun
Ziyareti
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine atanan Hilmi Efe’yi makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
 
İHH Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri İsa Aytuna, Yunus Özler ve Baki Yazan ile birlikte bugün Zabıta Müdürü Hilmi Efe’ye ziyarette bulundular. 
AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ
HAYIRLI OLSUN”
Bugün saat 11.30’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in direktifleriyle yeni görevine atanan Hilmi Efe’ye yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  İHH olarak gerek Isparta gerek Türkiye ve gerekse dünya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, Zabıta Müdürlüğü ile İHH’nın işbirliği içinde yaptıkları çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
“NEZAKETİNİZDEN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”
İHH Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zabıta Müdürü Hilmi Efe de ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman Akçil Hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
“İHH, BENİM ÇOK ÖNEMSEDİĞİM,
DEĞER VERDİĞİM BİR KURULUŞTUR”
Bilindiği gibi ben geçmişte yani gerek İstanbul’da gerek Denizli’de görev yaparken İHH’da da görev alarak halkımıza hizmet etmenin gayreti içinde oldum. Burada yani Isparta’da da keza aynı şekilde. Bu doğrultuda, İHH benim çok önemsediğim ve değer verdiğim bir Sivil Toplum Kuruluşudur. İHH dünya çapında hizmet veren bir yardım kuruluşudur. Dolayısıyla, İHH’nın yürüttüğü faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Gerek yurt içinde gerek yurt dışında yardıma muhtaçlara hizmet anlamında çok güzel çalışmalar yapıyor.
“HALKIMIZA HİZMET ÇITASINI DAHA DA YUKARILARA ÇIKARARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Müdürlüğüm konusunda ise, dilek ve temennilerimiz için teşekkür ediyorum. Benden önceki Müdür arkadaşımızın görevden ayrılmasından sonra bu görev bana tevdi edildi. İnşaallah Isparta halkımıza daha fazla hizmet etmek, daha iyi hizmet etmek ve Zabıta teşkilatımızı bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, çalışmalarında tüm İHH ailesine başarılar diliyorum” dedi.
ZABITA MÜDÜRÜ HİLMİ
EFE’YE KUDÜS BİBLOSU
Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Zabıta Müdürü Hilmi Efe’ye ziyaretin anlam ve önemine binaen; Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ve Müslüman direnişinin simgesi olan ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °