Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta İHH’dan Yetimlere Hafta Sonu Jesti; Yetimlerin At Keyfi

Isparta İHH’dan Yetimlere Hafta Sonu Jesti; Yetimlerin At Keyfi

ISPARTA 13.06.2022 10:32:00 0
Isparta İHH’dan Yetimlere Hafta Sonu Jesti; 
Yetimlerin At Keyfi
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Yetim Birimi ile Kadın Kolları işbirliğinde Atabey At Çiftliğine götürülen 30 yetim çocuk ata binerek doyasıya eğlendiler.
 
Isparta İHH’nın il genelinde himaye ettiği 30 yetim çocuk, gönüllü abla ve abileri ile birlikte gittikleri at çiftliğinde ata binme keyfini doyasıya yaşadı. Yaşadıkları mutluluk yüzlerindeki ifadelerden okunan çocuklar, daha sonra öğle yemeği yiyerek günü tamamladı.
ATA BİNEREK
DOYASIYA EĞLENDİLER
Geçtiğimiz Cumartesi günü İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Yetim Birimi ile Kadın Kolları işbirliğinde 30 Yetim Çocuk Atabey At Çiftliğine çok mutlu bir gün geçirdi. Eğitmenler nezaretinde at binme keyfi yaşayan yetim çocuklar, doyasıyla eğlendiler.
YAZAN VE EFE; “YETİM ÇOCUKLARIMIZIN
MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR”
Böyle bir program düzenlemekten dolayı kendilerinin de son derece mutlu olduğunu ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Yetim Birimi Sorumlusu Baki Yazan ve Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bilindiği gibi, yetim bizim için çok önemli bir konu. Bu nedenle sadece yetimle ilgili bir birimimiz var. Isparta İHH olarak bu defa bir değişiklik yaparak onları At Çiftliğine götürmeye karar verdik. Bu tip etkinliklerin yıl içine yayılması ve sosyal etkinliklerin içinde yetim çocuklarımızın olması onların öncelikle özgüvenlerini arttırıp sosyalleşmelerine fırsat verilmesine farklı ortamlarda nasıl davranılması gerektiğini ve ayrıca eğitimlerine destek olacağını belirtmek isteriz.  
“YETİM ÇOCUKLAR
BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL”
Bu doğrultuda Isparta İHH olarak öncelikle her yetim çocuk özeldir, farklıdır. Fakat bizim bu çocuklarımız farklılıklarıyla değil, benzerlikleri ile hayatın içine karışmak istemekteler. Bizlerde onların bu yolculuklarında iyi birer rehber olmalı, sosyal yaşamlarını kolaylaştırmalıyız. Onları benimseyip teşvik etmeli güler yüzümüzü sevgimizi hem onlara hem de ailelerine yansıtmalıyız” dediler.
ÇOCUKLAR ÇOK
MUTLU OLDU
Atabey At Çiftliğinde ata binen yetim çocukların yüzlerinde ki mutluluk ve sevinç görülmeye değerdi. Isparta İHH’nın At Çiftliğinde gerçekleştirilen Yetim Çocuk Etkinliği yenilen yemekle sona erdi.
ISPARTA İHH'NIN YETİM ETKİNLİĞİNDEN GÖRÜNTÜLER; 





 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °