Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta İHH’dan Vali Aydın Baruş’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta İHH’dan Vali Aydın Baruş’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 20.07.2022 10:20:00 0
Isparta İHH’dan Vali Aydın Baruş’a; 
Hayırlı 
Olsun
Ziyareti
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay Isparta Valiliği görevine atanan Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri Ruhi Uygun, İsa Aytuna, Yunus Özler, Sezgin Kel, Seyfi Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe ve Kadın Kolları üyeleri ile İHH Gönüllüsü Taj Mohammed dün Vali Aydın Baruş’a ziyarette bulundular.
AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ
HAYIRLI OLSUN”
Dün saat 14.30’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, geçtiğimiz günlerde Isparta Valiliği görevine atanan Aydın Baruş’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  İHH olarak gerek Isparta gerek Türkiye ve gerekse dünya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 
“MUHAÇ VE MAZLUMLARIN YANINDAYIZ”
İHH olarak her zaman yardıma muhtaç ve mazlumların yanında olduklarını vurgulayan Başkan Akçil; “İnsani Yardım Vakfı ülkemizde 81 ilde teşkilatlanmış ve dünya genelinde de 80 ülkede teşkilatı bulunan Uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur. İHH, Yardım kuruluşu statüsünde dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu niteliğindedir. Zira, İHH’nın dünyanın öbür ucunda bile temsilcilikleri bulunmaktadır. Bizler de İHH Isparta Temsilciliği olarak şehrimizdeki yardıma muhtaç ve mazlum mültecilerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmalar yapıyoruz. Yetim birimimizle yetim çocuklarımıza destek veriyoruz. Ramazan ve Kurban Bayramlarında bayramlık giydirme çalışmalarımız kapsamında çocuklarımız giydiriyoruz. Kurban Bayramlarında Kurban Eti dağıtım çalışmalarımız var. Örneğin, geçtiğimiz günlerde sona eren Kurban Bayramı süresince yaklaşık 400 aileye kurban eti ulaştırdık.
“SU KUYUSU VE KATARAKT
PROJELERİMİZ SÜRÜYOR”
Bunun yanında, sürekli olarak yürüttüğümüz Su Kuyusu ve Katarakt Ameliyatı projelerimiz var. İlimizde hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle suya hasret Afrika ülkelerinde su kuyuları açıyoruz ve buralarda yaşayan vatandaşlarımızı suyla buluşturuyoruz. Ayrıca, yine görme sıkıntısı çeken mülteci kardeşlerimizi katarakt ameliyatı ile görmelerini sağlıyoruz. Yetimlerimize her ay 250 TL sürekli destekte bulunuyoruz” dedi.
VALİ BARUŞ; “ZİYARETİNİZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
İHH Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aydın Baruş, da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman Akçil Hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
“İHH YARDIM KONUSUNDA ÖNEMLİ
BİR MİSYON ÜSTLENİYOR”
İHH’nın gerek ülke çapında gerekse dünya çapında yardım konusunda son derece önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayan Vali Baruş; “İHH, gerek yurt içinde gerek yurt dışında yardıma muhtaçlara hizmet anlamında çok güzel çalışmalar yapıyor. Yardıma muhtaç insanlarımızın yardımına koşuyor. Valiliğim konusunda ise, dilek ve temennileriniz için teşekkür ediyorum. İnşaallah Isparta halkımıza hizmet etmek, daha iyi hizmet etmek ve şehrimizi bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, çalışmalarında tüm İHH ailesine başarılar diliyorum” dedi.
VALİ BARUŞ’A
KUDÜS BİBLOSU
Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Vali Aydın Baruş’a ziyaretin anlam ve önemine binaen; Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ve Müslüman direnişinin simgesi olan ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.
ISPARTA İHH YÖNETİMİNİN VALİ AYDIN BARUŞ’A ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER;



 
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °