Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta İHH’dan Mücahit Baygün’e Ziyaret

Isparta İHH’dan Mücahit Baygün’e Ziyaret

ISPARTA 23.12.2020 14:11:00 0
Isparta İHH’dan 
Mücahit Baygün’e
Ziyaret
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Şubesi Yönetim Kurulu, MR Baygün Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Toptan ve Perakende Limited Şirketi Sahibi Mücahit Baygün’ü ziyaret etti.
 
Aynı zamanda İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olan İşletmeci Mücahit Ramazan Baygün, Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Toptan ve Perakende İşyeri ile geçtiğimiz aydan itibaren hizmet vermeye başladı.
AKÇİL; “MÜCAHİT KARDEŞİMİZE
YENİ İŞYERİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akçil, ziyarette yaptığı açıklamada; “Isparta İHH yönetim kurulu olarak zaman zaman çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret etmekteyiz. Bu doğrultuda, Bugün de, aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz olan Mücahit Ramazan Baygün arkadaşımızı yeni işyerinde ziyaret ediyoruz. İHH Yönetimi olarak kendisine yeni işyerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor ve bol kazançlar diliyoruz.

BAYGÜN; “ZİYARETİNİZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Toptan ve Perakende Limited Şirketi Sahibi Mücahit Baygün de konuşmasında; “İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulumuza işyerimize yaptıkları ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizi son derece memnun etmiştir. Allah razı olsun.
“TEMİZLİKTE YENİ BİR KONSEPT
ORTAYA KOYMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Bilindiği gibi, ben bu işyerini Eylül ayının son haftasında açtım. Yaklaşık yaklaşık 2,5 aydır ticari faaliyetimizi sürdürüyoruz. Çünür Mahallesindeki bu işyerimizde amacımız Isparta halkına temizlik konusunda her türlü hizmeti sunmaktır. Biz bu yola çıkarken sıradan bir temizlik ürünleri hizmeti vermek yerine, Isparta’ya değişik bir konsept sunmak için çıktık. Allah’a şükür ki, bunda da başarılı olduğumuzu ifade edebilirim” dedi.
İHH YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
BAYGÜN’ÜN İŞYERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Öte yandan, her hafta mutat olarak yapılan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısı da, bu defalığına dernek merkezi dışında ve Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Baygün’ün işyerinde gerçekleştirildi. Şube Başkanı Osman Akçil, yapmış olduğu ev sahipliğinden dolayı Mücahit Baygün’e teşekkürlerini sundu.
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °