Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta İHH’dan Milli Eğitim Müdürü Büyükküpçü’ye; Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta İHH’dan Milli Eğitim Müdürü Büyükküpçü’ye; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 24.06.2021 13:43:00 0
Isparta İHH’dan Milli Eğitim Müdürü Büyükküpçü’ye; 
Hayırlı 
Olsun 
Ziyareti
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevine vekaleten atanan Tamer Büyükküpçü’yü makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
 
İHH Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akçil’in ziyaretinde beraberinde yönetim kurulu üyeleri Ruhi Uygun, Baki Yazan, Yunus Özler, Sezgin Kel ve Uğur Erpolat  ile birlikte bugün İl Milli Eğitim Müdürvekili Ramazan Tamer Büyükküpçü’ye ziyarette bulundular.  
AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ
HAYIRLI OLSUN”
Bugün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, geçtiğimiz günlerde kendi isteği ile görevinden ayrılan İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz’ın yerine atanan Tamer Büyükküpçü’ye yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  İHH olarak gerek Isparta gerek Türkiye ve gerekse dünya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, İHH’nın ve Kızılay’ın Isparta’da yaptığı yardım çalışmaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
“NEZAKETİNİZDEN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”
İHH heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürvekili Tamer Büyükküpçü de ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.

“KIZILAY İLE İHH
KARDEŞ KURULUŞTUR”
Bilindiği gibi ben aynı zamanda Kızılay Isparta Şubesi başkanıyım. Kızılay ile İHH dünya çapında hizmet veren birer yardım kuruluşu olarak kardeş kuruluşlardır. Dolayısıyla, İHH’nın yürüttüğü faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Gerek yurt içinde gerek yurt dışında yardıma muhtaçlara hizmet anlamında çok güzel çalışmalar yapmaktasınız.
“İLİMİZ EĞİTİMİNİ YÜKSELTMEK
İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Müdürlüğüm konusunda ise, dilek ve temennilerimiz için teşekkür ediyorum. Ömer beyin görevinde ayrılmasından sonra bu görev bana tevdi edildi. İnşaallah ilimiz eğitimini bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, çalışmalarında tüm İHH ailesine başarılar diliyorum” dedi.
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °