Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta İHH’dan Kazada Vefat Eden İHH Gönüllüsü 4 Genç İçin; Hatim Duası

Isparta İHH’dan Kazada Vefat Eden İHH Gönüllüsü 4 Genç İçin; Hatim Duası

ISPARTA 11.12.2021 14:03:00 0
Isparta İHH’dan Kazada Vefat Eden İHH Gönüllüsü 4 Genç İçin; 
Hatim 
Duası
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, 27 Kasım’da geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat eden İHH Gönüllüsü dört genç için okunan hatimlerin duası Kavaklı Camiinde ikindi namazına müteakip gerçekleştirildi.
 
27 Kasım 2021 tarihinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) çalışanı Muratcan Kaya’nın kullandığı ve içinde Kaya ile yanındaki İHH gönüllüleri Yusuf Taha Göktaş (22), Kaan Talip Tığlı (25) ve Tarık Kesekçi'nin (26) bulunduğu otomobil İstanbul – Bursa - İzmir Otoyolu Selçukgazi Viyadüğü yakınında TIR’a arkadan çarparak meydana gelen kazada hayatlarını kaybetmişlerdi.
4 İHH GÖNÜLLÜNÜN
RUHUNA İTHAFEN
HATİM İNDİRİLDİ
Söz konusu trafik kazasında yaşamlarını yitiren Genç İHH gönüllüleri önceki gün Isparta’da anıldı. Baykar’da üretilen İHA ve SİHA’lara büyük emek veren uçak mühendisi Tarık Kesekci ve beraberinde yaşamlarını yitiren Genç İHH gönüllüleri için Hatim indirildi.
KAVAKLI CAMİDE İKİNDİ
NAMAZINA MÜTEAKİP
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği tarafından Kavaklı Camisinde İkindi namazından sonra düzenlenen dua programında, Kur’an-ı Kerim okundu ve Isparta genelindeki İHH Teşkilatlarında okunan Hatimlerin duası yapıldı.
PROGRAMDAN SONRA
HELVA İKRAMI
Camideki Hatim Duası programı çıkışında ise katılımcılara Isparta’nın meşhur ‘İrmik Helvası’ ikramında bulunuldu.





Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °