Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta İHH’dan İş İnsanı Ömer Faruk Balaman’a; KUDÜS Biblosu

Isparta İHH’dan İş İnsanı Ömer Faruk Balaman’a; KUDÜS Biblosu

ISPARTA 25.06.2021 13:51:00 0
Isparta İHH’dan İş İnsanı Ömer Faruk Balaman’a; 
KUDÜS 
Biblosu
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Yöneticileri, İş İnsanı Ömer Faruk Balaman İHH’ya verdiği desteklerden dolayı Müslümanların ilk kıblesi olarak kabul edilen Kudüs’ün Biblosunu hediye etti.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Yöneticileri İsa Aytuna, Yunus Özler ve Mücahit Baygün, İHH’dan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İş İnsanı ve Belediye eski Başkanı merhum Hasan Balaman’ın oğlu Ömer Faruk Balaman’ı işyerinde ziyaret etti.
AYTUNA; “AMACIMIZ, MAĞDUR VE ZOR
DURUMDAKİ İNSANLARIN MUTLU EDEBİLMEKTİR”
Geçtiğimiz gün saat 15.30’da İş İnsanı Ömer Faruk Balaman’ın sahibi olduğu Gül Küçük Sanayi Sitesindeki TÜMOSAN Traktör Bayii’nde gerçekleştirilen ziyarette  İHH’nın yaptığı çalışmalar ve hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan İsa Aytuna; “Isparta kamuoyunun desteğiyle dünyanın farklı farklı coğrafyalarında katarakt ameliyatı, kuyu açma başta olmak üzere çeşitli projeleri hayata geçirdik, geçiriyoruz. Şuanda yetim hizmetlerinin yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle Kurban çalışmaları yapıyoruz. 103 ülke ve bölge de kurban organizesi yaptık ve devam ediyoruz. Bizim çalışmalarımız tamamen şeffaf ve kamuoyuna açık. Biz burada sadece aracılık görevi yapıyoruz. Emanetleri doğru yere ulaştırma adına çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
BALAMAN; “İHH, GÖNELLERE HİZMET
EDEN ULUSLARARASI BİR KURULUŞ”
İş İnsanı Ömer Faruk Balaman da ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarak şunları söyledi, “Evet İHH gerçekten dünya çapında tanınmış bir sivil toplum kuruluşu. Ben İHH’yı çocukluğumdan beri bilirim ve her yıl da kurban bağışımı direkt olarak İHH’ya yaparım. Bazı kuruluşlar vardır ki, her zaman yardıma muhtaçların, fakirlerin arkasında yer alır, onları doyurur.  İHH da bunlardan bir tanesi açıkçası. Dünya da bir tek mağdur, mazlum, aman dileyen kimse kalmayıncaya kadar bu işi sürdürür. Sizlerin yaptığı için gerçekten kolay bir iş değil. Ayrıca, bu iş parayla pulla ölçülemez. Gönül işidir. Bundan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.
İş İnsanı Ömer Faruk Balaman, İHH yöneticilerin bu yıl İHH’nın belirlemiş olduğu Kurban Vekalet Ücreti olan 1.200 TL’yi banka havalesiyle hesaba aktardı.
İŞ İNSANI BALAMAN’A
ANLAMLI HEDİYE
Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsiliği Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Aytuna, Yunus Özler ve Mücahit Baygün İş İnsanı Ömer Faruk Balaman’a Müslümanların ilk kıblesi kabul edilen ancak, Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ‘Kudüs’ (Mescid – i Aksa) Biblosu hediye ettiler.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °