Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Isparta İHH’dan Hayırseverlere TEŞEKKÜR

Isparta İHH’dan Hayırseverlere TEŞEKKÜR

ISPARTA 9.06.2020 14:23:00 0
Isparta İHH’dan 
Hayırseverlere
TEŞEKKÜR
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, geçen Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların desteğiyle binlerce kişiye birçok alanda yardımda bulunduklarını açıkladı.
 
Hayırseverlere desteklerinden dolayı teşekkür eden İnsani Yardım Vakfı Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “2020 yılı Ramazan ayında Ispartalı hayırseverlerimizin katkısıyla ihtiyaç sahibi gerek mülteci gerek yerli vatandaşlarımızın yüzünün gülmesine vesile olmaktan son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkezimizin ve Isparta İl Temsilciliğimizin imkanları ve Ispartalı hayırseverlerimizin katkılarıyla dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Özellikle belirmek isteriz ki bu salgın sürecinin verdiği olumsuz şartlara rağmen Aydınlı hayırseverlerimizin hayır yarışına girmesi fevkalade değerlidir. Gerek gıda kolisi, gerek iftar yemeği organizasyonu, gerekse zekât ve fitreler ile vatandaşlarımızın Ramazan ayını rahat geçirmelerine vesile olduk” dedi.
“ALLAH YARDIMLARI
KABUL ETSİN”
Akçil, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Ramazan ayı boyunca özellikle yetimlerimizin evlerine iftar yemeği ulaştırdık. Mülteci ve yerli vatandaşlarımıza 2 bini aşkın gıda kolisi dağıttık. İki bin 500 kişiye zekat ve fitre yardımı yaptık. Bin 500 kişiye ayakkabı ve elbise benzeri yardımda bulunduk. İHH Genel Merkezimizin, Isparta İHH’nın kendi imkanları ve Ispartalı hayırseverlerimizin katkılarıyla yapılan bu iyilik hareketine katkısı olan bütün hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepsinden razı ve memnun olsun. Allah yaptıkları yardımları kabul etsin” dedi.  
 

Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °