Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta İHH’dan Baki Yazan’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta İHH’dan Baki Yazan’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 25.07.2022 20:42:00 0
Isparta İHH’dan Baki Yazan’a; 
Hayırlı 
Olsun
Ziyareti
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Yılmaz Şener İlkokulu Müdürlüğüne atanan Baki Yazan’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri Ruhi Uygun, İsa Aytuna, Yunus Özler, Ali Çil, Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe ve Kadın Kolları üyeleri Yılmaz  Şener İlkokulu Müdürü Baki Yazan’a ziyarette bulundular.
AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ
HAYIRLI OLSUN”
Geçtiğimiz gün saat 14.30’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, geçtiğimiz günlerde Yılmaz Şener İlkokulu Müdürlüğü görevine atanan Baki Yazan’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak, Baki Yazan ile İHH’da birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür etti. 
“BAKİ HOCAMLA
BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”
Ziyarette bulundukları Baki Yazan’ın başarılı bir okul müdürlüğünün yanı sıra İHH Yetim Biriminin de sorumlusu olduğunu vurgulayan Başkan Akçil; “Bilindiği gibi bizler İHH olarak her zaman yardıma muhtaç ve mazlumların yanındayız. Bu yolda sayın Baki Hocamızla birlikte yürüyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Baki Hocamız, inşaallah geldiği okulda olduğu gibi bu okulda da daha iyi hizmet ederek okulumuzu bulunduğu noktadan daha iyi noktalara taşımak için gayret gösterecektir. Ben, çalışmalarında tüm İHH ailesio olarak başarılar diliyorum” dedi.
MÜDÜR YAZAN; “ZİYARETİNİZ
İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”
İHH Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Baki Yazan da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman Akçil Hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
“SİZİNLE BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN
BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”
Evet, Osman Hocamızın ve Başkanımızın da dediği gibi ben sizlerle birlikte çalışıyorum. Aynı ekipteyiz. Bundan da büyük mutluluk duyuyorum.
MÜDÜR YAZAN’A
KUDÜS BİBLOSU
Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Baki Yazan’a ziyaretin anlam ve önemine binaen; Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ve Müslüman direnişinin simgesi olan ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.
ISPARTA İHH YÖNETİMİNİN BAKİ YAZAN’A
ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER;






 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °