Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta İHH Çocuklarla Birlikte; ‘İyiki Varsın Eren’ dedi

Isparta İHH Çocuklarla Birlikte; ‘İyiki Varsın Eren’ dedi

ISPARTA 2.02.2022 15:21:00 0
Isparta İHH Çocuklarla Birlikte;  
‘İyiki Varsın Eren’ dedi
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, şehirde hamiliğini üstlendiği yetim çocukları karne hediyesi olarak sinemaya götürüp ‘Kesişme; İyi ki Doğdun Eren’ filmin izletti.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, şehirde bulunan yetim çocuklarla bir etkinlik düzenledi. Söz konusu etkinliğe çocuklarla birlikte İHH Isparta Temsilciliği Başkan Yardımcısı Ruhi Uygun, Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe ve Yönetim Kurulu Ali Çil de katılarak çocukları bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.
AKÇİL; “O ÇATIŞMADA EREN VE
FERHAT KARDEŞLERİMİZ ŞEHİT OLDU”
Şehrimizdeki yetim çocukları biraz olsun mutlu edebilmek, onları sevindirebilmek ve sömestri tatilinde bulunduğumuz şu günlerde bir anlamda karne hediyesi olarak onları sinemaya götürdüklerini ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, ülke olarak PKK terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Devletimiz bu konuda gece – gündüz demeden teröristlerin peşini sürüyor. Bölgeye teröristlerin geldiğini güvenlik güçlerine haber veren Eren Bülbül kardeşimiz ve bu haberin verilmesinin ardından bölgeye giden Türk güvenlik güçleri ile PKK arasında çıkan çatışmada Astsubay Ferhat Gedik kardeşimiz 11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında şehit olmuşlardır. Bu tarih ve şehit olan Eren kardeşimiz ile Ferhat kardeşimizin yaşamını konu alan ‘Kesişme; İyi Varsın Eren’ filmi bizim ve milletimiz için son derece büyük önem taşımaktadır.
ISPARTA İHH ÇOCUKLARLA BİRLİKTE
‘İYİKİ VARSIN EREN’ DEDİ 
Bu doğrultuda, biz de Isparta İHH olarak; şehrimizdeki yetim çocuklarımızı geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve tüm ülke genelinde izlenme sayıları milyonları geçen ‘Kesişme; İyiki Varsın Eren’ filmine götürdük. Bu etkinlikteki amacımız hem çocuklarımızın sinema keyfi yaşamalarını sağlamak hem de şehitlik mertebesini işleyen böylesine önemli bir filmi görmelerini sağlamaktı. Ben, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °