Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Isparta İHH, Azerbaycan’a; DESTEK KONVOYU Düzenliyor

Isparta İHH, Azerbaycan’a; DESTEK KONVOYU Düzenliyor

ISPARTA 6.10.2020 09:33:00 0
Isparta İHH, Azerbaycan’a; 
DESTEK 
KONVOYU 
Düzenliyor
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği tarafından bu akşam saat 20.30’da Azerbaycan'a Destek Konvoyu düzenleyecek. Kavaklı Cami önünde başlayacak konvoy, Ayazmana, İstasyon, Otogar ile devam edip Kaymakkapı Meydanında yapılacak basın açıklamasıyla sona erecek.
 
Isparta İHH, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yönelik haksız ve hukuksuz işgali ve saldırılarını protesto edecek.
AKÇİL; “DESTEK KONVOYUMUZA
HERKES KATILABİLİR”
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, 'Şimdi Gardaşlık Zamanı' sloganıyla bugün akşam saat 20.30’da başlayacak destek konvoyuna Azerbaycan’ın yanında olan herkesin katılabileceğini belirterek; “İşgal altındaki topraklarını yıllar sonra esaretten kurtarmaya çalışan Azerbaycanlı kardeşlerimize destek olmak için 6 Ekim 2020 Salı günü yani bugün akşam saat 20.30’da tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ilimiz Isparta’da da Azerbaycanlı kardeşlerimize destek için pandemi tedbirlerine uygun bir şekilde araç konvoyu düzenleyeceğiz.
“AZERBAYCAN’A DESTEK
İÇİN KONVOY DÜZENLEYECEĞİZ”
Bu doğrultuda, konvoy için Kavaklı Cami önünde toplanıp saat 20.30’da hareket ederek sırasıyla Ayazmana, İstasyon Caddesi, Otogar ve ardından Kaymakkapı Meydanı. Konvoyumuz belirtmiş olduğum bu güzergahları takiben Kaymakkapı Meydanında son bulacaktır. Burada ise, yapacağımız basın açıklamasıyla Azerbaycan’a Konvoylu Destek programımız sona erecektir. Etkinliğimize tüm Isparta halkı davetlidir” dedi.
 
 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °